Anvelope All Season, Utile Anvelope

Top 5 anvelope all season autoutilitare – 2020

Anvelope all season autoutilitare - Top 52020

Anvelope all season autoutilitare – Top 5/2020, vine ca o completare logica a vanzarilor de anvelope toate anotimpurile din ultimii 2 ani. Astfel, din ce in ce mai multi conducatori auto achizitioneaza aceasta categorie de anvelope ce asigura performante corecte si siguranta, tot timpul anului, indiferent ca ploua, ca ninge sau ca bate vantul.

In acest sens soferii de autoutilitare nu fac exceptie de la acest trend recent. Si cu atat mai mult, cu cat meseria lor este strict legata de camioneta lor si trebuie sa poata conta pe fiabilitatea acesteia in orice moment.

Top 5 la anvelope all season de autoutilitare 

Mai jos regasiti un top 5 anvelope all season autoutilitare, ceea ce permite achizitionarea unor anvelope adecvate fiecarui buget sau criteriu de alegere.

Anvelope MICHELIN Agilis Crossclimate

MICHELIN Agilis Crossclimate - Anvelope all season autoutilitare - Top 5/2020

Este o anvelopa de vara, omologata ca si anvelopa all season si care este perfect adaptata unei conduceri in conditii de iarna. Astfel, Agilis CrossClimate prefigureaza o noua generatie de anvelope de inalte performante destinate camionetelor si autoutilitarelor. Aceasta anvelopa asigura o buna longevitatea kilometrica, in timp ce robustetea sa garanteaza o rezistenta remarcabila la eventuale socuri si impacturi, precum si o siguranta la rulare, indiferent de conditiile de vreme.

Anvelope BRIDGESTONE Duravis All Season

BRIDGESTONE Duravis All Season - Anvelope all season autoutilitare - Top 5/2020

Gama de anvelope Duravis reprezinta referinta in domeniul transportului de marfuri, indiferent ca sunteti un profesionist sau un particular. Acest model nou de anvelope all season elimina necesitatea de a permuta anvelope vara si anvelope iarna, in functie de sezonul anului. Ceea ce reprezinta un castig financiar si de timp pentru toti utilizatorii care trebuie sa circule in zone friguroase.

Anvelope GOODYEAR Vector 4Seasons Cargo

GOODYEAR Vector 4Seasons Cargo

Noua generatie de anvelope all season de la Goodyear, destinata camionetelor si autoutilitarelor, beneficiaza de performante intr-o neta ameliorare. Astfel, aceasta inlocuieste modelul precedent, respectiv Vector Cargo 2 si garanteaza conducatorilor auto o siguranta optima in toate conditiile de drum si de vreme.

Anvelope HANKOOK Vantra ST AS2 RA30

HANKOOK Vantra ST AS2 RA30

Anvelopele all season de autoutilitare produse de fabricantul sud-corean, reunesc cele mai recente inovatii tehnologice in termen de aderenta, manevrabilitate, motricitate si longevitate, atat in perioada estivala, cat si conditiile de iarna. Astfel, cu aceasta anvelope all season se poate rula linistit si in siguranta pe drumuri uscate, ude, inzapezite sau chiar cu polei. Caucicuri cu performate remarcabile iarna sau pe ploaie, pentru a va garanta deplasari sigure indiferent de conditiile de vreme.

Anvelope CONTINENTAL VanContact 4Season

CONTINENTAL VanContact 4Season

Anvelope destinate autoutilitarelor pentru a rula tot timpul anului indiferent de conditiile climatice, eliminand astfel necesitatea ciclului de anvelope vara/ anvelope iarna. Banda sa de rulare, cu numeroase lamele si interactiuni intre unghiurile blocurilor de cauciuc, garanteaza performante maxime pe drumuri ude sau inzapezite.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii