Promotii AnvelopeMAG.ro

Anvelope all season Debica Navigator si Debica Navigator 2, cu pana la 60 lei reducere!

Profita de promotia saptamanii de la AnvelopeMAG!

In perioada 2 septembrie – 8 septembrie 2013, iti oferim cel mai bun pret pentru anvelope all season Debica Navigator si Debica Navigator 2. Economisesti pana la 60 lei pe set!

Promotie anvelope all season Debica Navigator

Despre anvelopele all season Debica Navigator 2

Anvelope all season Debica Navigator 2

Anvelope all seasons, concepute de Goodyear, proprietarul brandului Debica, si optimizate pentru rularea in deplina siguranta in toate cele 4 anotimpuri. Navigator 2 prezinta fata de predecesorul sau inovatii ce garanteaza acestui cauciuc performante foarte bune, in special pe carosabil ud si pe drumuri inzapezite. Profilul benzii de rulare prezinta canale longitudinale largi si profunde care, alaturi de numeroasele lamele laterale, garanteaza o perfecta aderenta pentru o maxima siguranta si limitarea riscului de acvaplanare sau derapare la rulare. Stabilitatea buna oferta de aceste anvelope este asigurata de umerii largi ai benzii de rulare care sunt fabricati dintr-un amestec special de cauciuc care garanteaza, in acelasi timp, o tinuta de drum excelenta, chiar si in conditii dificile de ploaie sau ninsoare. Anvelope pentru toate sezoanele cu marcajul `M+S` pe flanc, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora. –

Pentru a vedea oferta AnvelopeMAG pentru anvelope all season Debica Navigator 2, click aici

 

Despre anvelopele Debica Navigator

Anvelope all season Debica Navigator

Anvelope all seasons fabricate dupa standardele de calitate Goodyear pentru a fi utilizate in deplina siguranta in toate cele 4 anotimpuri. Astfel, Debica Navigator beneficiaza de o banda de rulare optimizata all-season, ce prezinta 6 randuri de blocuri de cauciuc pentru o mai buna stabilitate si manevrabilitate, in timp ce canalele profunde, longitudinale si laterale, evacueaza rapid apa, reducand astfel mult riscul de acvaplanare pe carosabilul ud. Rezistenta mica la rulare face ca aceasta anvelopa sa fie ideala pentru conducatorii auto care doresc sa faca economii de carburant si, in acelasi timp, sa aiba o anvelopa cu durata mare de utilizare. Debica Navigator este, de asemenea, o anvelopa confortabila la rulare si datorita nivelului sau redus de zgomot. Anvelope pentru toate sezoanele cu marcajul `M+S` pe flanc, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Pentru a vedea oferta AnvelopeMAG pentru anvelope all season Debica Navigator, click aici

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii