Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Bridgestone pentru Lamborghini

Anvelope Bridgestone pentru Lamborghini

Anvelope Bridgestone pentru Lamborghini Huracán STO, o noua masina supersport, care va fi lansata in 2021.

Bridgestone a dezvoltat anvelopa Potenza personalizata pentru Huracán STO. Compania a proiectat o anvelopa de inalta performanta, capabila sa maximizeze tractiunea, manevrabilitatea, controlul si performanta generala extrema a Huracan STO.

Fuziunea perfecta dintre tehnologie si design

Anvelopele Potenza de la Bridgestone, dezvoltate special pentru supermasina Huracán STO de la Lamborghini, sunt rezultatul unei noi colaborari intre doi lideri ai industriei. La fel ca Lamborghini Huracán STO, anvelopele Bridgestone Potenza personalizate sunt fuziunea perfecta dintre tehnologie si design.

Cheia succesului pentru ca anvelopele Bridgestone sa poata creste performanta masinii supersport este combinatia dintre modelul si designul benzii de rulare si utilizarea celor mai noi tehnologii. Anvelopele Potenza aplica un design asimetric al benzii de rulare pentru un raspuns imbunatatit la directie si stabilitate in virare si o structura interna a coroanei care distribuie presiunea amprentei in mod egal la virare. Aceste caracteristici, combinate cu un nou compus al benzii de rulare care imbunatateste aderensa, aduc performantele modelului Huracán STO de pe circuit, catre soferii obinsuiti de pe sosele.

Un nou proiect

Datorita unei colaborari stranse cu Lamborghini si a tehnologiei lor de dezvoltare virtuala, Bridgestone si-a putut desfasura procesul de creare a anvelopelor pentru a obtine rezultate maxime, in ciuda limitarilor cauzate de pandemia COVID-19.

Capacitatile Bridgestone in dezvoltarea virtuala a anvelopelor s-au dovedit cruciale pentru ca anvelopele Potenza sa obtina performante remarcabile in intervalul de timp dat, producatorul de anvelope testand mai multe combinatii in mediul virtual si integrand comportamentul anvelopelor in sistemul vehiculului pentru a gasi potrivirea perfecta pentru Lamborghini, intr-un simulator virtual de conducere. Acest proces a fost eficient de la inceput pana la sfarsit si a avut un impact redus asupra mediului inconjurator.

Anvelope vara Bridgestone Potenza pe Lamborghini

Lamborghini Huracán STO va incepe productia incepand cu 2021. Pe langa echiparea cu anvelopele Potenza pentru sosea, Bridgestone va oferi, de asemenea si o versiune de circuit, care aplica tehnologii de „curse” pentru maximizarea performantei masinii pe circuitul de curse, in special pe uscat.

Steven De Bock, VP Consumer Replacement si OE la Bridgestone EMIA, a declarat: „A fost o placere pentru echipa noastra sa lucreze atat de strans cu Lamborghini pentru un proiect atat de interesant. Huracán STO este un model incredibil, care merita o anvelopa personalizata pentru a-si putea atinge potentialul maxim. Pot spune cu mandrie ca Bridgestone a livrat o anvelopa pe masura. A fost fantastic pentru echipa noastra sa lucreze la un proiect pozitionat in avangarda tehnologiei in atat de multe moduri.

Descopera oferta completa de anvelope iarna, anvelope all season si anvelope vara Bridgestone pe AnvelopeMAG.ro!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii