Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Continental in echiparea Volkswagen Golf 7

Producatorul de anvelope Continental prezent in echiparea originala a modelelor VW Golf, Passat CC si Beetle.

continental volkswagen golf 7

Astfel, pentru modelul compact, Volkswagen Golf, cel mai celebru model al producatorului german ajuns la a 7-a generatie, Continental furnizeaza anvelope pe dimensiunea de 15 si 16 inch ale modelelor Continental Eco Contact 5 si Continental Premium Contact 5.

2012-volkswagen-passat-cc-03

In cazul berlinei sport VW Passat CC, Continental furnizeaza anvelope Continental Premium Contact 5 si anvelope Continental Sport Contact 5 pe dimensiunea de 17,18 sau 19 inch.

In functie de varianta anvelopei (Eco Contact, Sport Contact, Premium Contact) performantele care vor fi obtinute sunt diferite, fiecare potrivindu-se unei nevoi specifice: consum redus si rezistenta redusa la rulare pentru modelele de baza, confort sporit pentru versiunile de lux si performante dinamice optime pentru modelele sport.

VW Beetle

Trebuie remarcat faptul ca aceste anvelope vor fi fabricate in fabricile Continental din Europa, exceptie facand Continental Sport Contact 5 din echiparea VW Beetle vandute in Statele Unite, care vor fi fabricate in Mount Vernon.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Continental

Share Button
 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Michelin A/S EverGrip: Anvelope care se regenereaza

In cadrul sanonului auto de la Detroit de anul acesta producatorul de anvelope Michelin a prezentat o anvelopa foarte inovatoare:...

Închide