Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Continental pentru Tesla Model S

Producatorul de automobile electrice Tesla a ales sa colaboreze cu producatorul de anvelope Continental pentru a echipa limuzina electrica Tesla Model S.

Tesla Model S

Pentru modelul S, producatorul de anvelope Continental furnizeaza anvelope de inalta calitate, capabile sa transfere in siguranta puterea de la trenul de rulare catre sosea, asigurand manevrabilitate excelenta, distante de oprire reduse si in acelasi timp asigurand rezistenta redusa la rulare. Acest lucru este deosebit de important pentru automobilele electrice, pentru ca ajuta la economia de energie si astfel se extinde simtitor autonomia acestora.

Astfel, producatorul de anvelope Continental a dezvoltat o versiune speciala pentru Tesla Model S pordind de la anvelopa de vara Continental Sport Contact 5 si avand dimensiunea 245/35R21 96W.

Testa Model S este prima masina electrica de lux. Aceasta ofera o autonomie de pana la 498 km (310 mile) si poate gazdui pana la 7 pasageri. Motorul electric furnizeaza 416CP si poate duce Testa Model S pana la viteza maxima de 200km/h (124mp/h).

Reprezentatii producatorului de automobile se declara incantati ca au fost alesi pentru echiparea originala a modelului Testa.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii