Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Continental – prima alegere a producatorilor de autoturisme

Atunci cand un autoturism pleaca din fabrica, acesta e de obicei echipat cu anvelope Continental pentru o calatorie sigura. Una din trei masini din Europa este livrata primului client cu anvelopele Continental, compania asigurand anvelope pentru peste 500 de modele de autoturisme cu diferite dimensiuni. Acest lucru inseamna ca a autoutirsmele marilor producatori care au incredere in Continental, sunt echipate cu anvelope Continental premium  inca de la inceput. Si bineinteles ca acestea indeplinesc toate standardele inalte solicitate de acestia.

anvelope continental

Fiind unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope si furnizori ai producatorilor de automobile, Continental are un simt de raspundere dezvoltat, pentru a impulsiona semnificativ dar si durabil dezvoltarea in domeniul auto. Infiintat in Hanovra in 1871, astazi are aproape 175.000 de angajati in 46 locatii care asigura ca mobilitatea sa fie mai confortabila, mai rezistenta si mai sigura. Numeroasele inovatii, experienta bogata precum si colaborarea stransa cu mari producatori de autoturisme, ofera baza pentru a ajuta decisiv la setarea directiilor in industria auto. Asadar, exista un motiv intemeiat pentru care anvelopele Continental sunt mereu recomandate in testele independente.

Pe tot parcursul anului, Continental demonstreaza ca nu exista limite in testele efectuate in locatiile lor din SUA, Noua Zeelanda, Suedia, Spania si nu in ultimul rand la propriul lor circuit de teste din Hanovra, denumit Contidrom – care este si un circuit foarte cautat pentru testele efectuate de expertii independenti. Asadar, fiecare model de anvelopa este testat in toate conditiile posibile de vreme si de carosabil. Este de la sine inteles ca toate acestea au loc folosind si cele mai moderne metode de testare si tehnologii de masurare.

Este recomandata folosirea de anvelope special concepute pentru fiecare sezon, chiar si in sezonul de vara. Mai jos sunt prezentate cateva anvelope vara Continental, care ofera siguranta maxima la sofat si caracteristici optime:
– distante mici de franare pe carosabil ud si uscat
– aderenta excelenta si manevrabilitate precisa in orice conditii
– rezistenta la rulare imbunatatita
– protectie impotriva acvaplanarii

Continental SportContact 5P

Continental Sport Contact 5

Continental Sport Contact 3

Continental Premium Contact 5

Continental Premium Contact 2

Continental Eco Contact 5

Continental Eco Contact 3

tip-vehicule

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii