Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelope Continental Sport Contact 5P

Continental Sport Contact 5P este cea mai recenta anvelopa de ultra inalta performanta fabricata de celebrul producator de anvelope Continental. Aceasta combina intr-un mod foarte eficient performanta si placerea sofatului cu siguranta maxima indiferent de situatie, facand fata cu brio chiar si celor mai performante automobile.

anvelope-continental

 

Datorita blocurilor solide de cauciuc amplasate pe umerii pneului si al benzilor neintrerupte amplasate pe suprafata centrala a benzii de rulare, anvelopele Continental Sport Contact 5P ofera un feedback precum si o aderenta remarcabila, chiar si in situatii limita, indiferent de starea carosabilului; uscat sau ud.

Continental Sport Contact 5P este o anvelopa mai performanta comparativ cu predecesorii sai (Sport Contact 3 si Sport Contact 5), fiind capabila sa opreasca automobilul intr-o distanta mai scurta si sa ofere o rezistenta crescuta la acvaplanare. In plus, anvelopa Continental Sport Contact 5P ofera o manevrabilitate imbunatatita si o rulare mai confortabila. Totodata, aceasta este mai silentioasa, lucru care contribuie la cresterea calitatii calatoriei.

anvelope-continental

 

 

 

Share Button
 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Grupul Renault premiaza producatorul de anvelope Kumho

Recent, la sediul central al grupului Renault-Nissan, a avut loc un eveniment in care constructorul francez si-a premiat cei mai...

Închide