Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Top 5 la anvelope iarna pentru berline – 2020

Anvelope de iarna pentru berline - TOP 5 2020

Top 5 la anvelope de iarna pentru berline intocmit in baza feddback-ului venit atat din partea clientilor, cat si din partea specialistilor marilor publicatii auto.

Vacanta de iarna se aproprie, esti aproape gata cu pregatirile de plecare si astfel ti-ai pregatit masina pentru a se putea confrunta cu temperaturile reci specifice sezonului de iarna, respectiv ai prevazut eventual si lanturile sau sosetele de zapada. Dar te-ai gandit cumva si la anvelopele care sunt montate pe masina? Anvelopele de iarna pentru autoturismele berline mari, famililale, sunt elemente esentiale pentru siguranta tuturor atunci cand conduci pe temperaturi mai mici de 7°C.

Berlinele familiale – ce sunt mai exact?

Prin masini familiale ne referim de regula la berline sau break-uri. Acest tip de autoturisme fac parte dintr-o categorie superioara autovehiculelor citadine si sunt gandite si pregatite pentru a parcurge cu usurinta distante de multi kilometri. Una dintre dimensiunile de anvelope aflate printre cele mai populare pentru aceasta categorie de masini este 225/45 R17.  Prin urmare, aceasta dimensiune de anvelope se regaseste la modele de berline precum: BMW Séries 3, Hyundai i30, Mercedes Classe A, Opel Zafira, Renault Megane, Skoda Octavia. Mai jos iti prezentam un clasament al anvelopelor de iarna din aceasta categorie.

1. MICHELIN ALPIN 6

PERFORMANTA PANA LA ULTIMUL KILOMETRU

Anvelope de iarna pentru berline - TOP 5/2020 Michelin Alpin 6

Performanta ridicata de la primul la ultimul kilometru fara a compromite longevitatea. Amestecul sau de cauciuc, potrivit pentru iarna, ofera capacitati excelente de franare, aderenta si tractiune. Vei putea conduce linistit, fie ca ploua, bate vantul sau ninge.

MICHELIN ALPIN 6 note berline mag

2. CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 860

PERFORMANTA GERMANA

Anvelope de iarna pentru berline - TOP 5/2020 CONTINENTAL WinterContact TS860

Binecunoscutul producator german de anvelope a lansat un model de anvelopa iarna foarte eficient pentru berlinele familiale. Astfel, profilul TS 860 este succesorul modelului TS 850, care era deja o anvelopa de iarna deosebit de performanta. Cu noul model lansat de Continental, distantele de franare sunt inca si mai scurte atat pe carosabilul ud, cat si pe carosabil inzapezit.

CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 860 note berline mag

3. GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE +

PENTRU SOFERII EXIGENTI

Goodyear UltraGrip Performance +Anvelope de iarna pentru berline - TOP 5/2020

Anvelope de iarna cu performante echilibrate, adaptate autovehiculelor monovolum, familiale. Utilizarea la fabricare a unei noi rasini a permis obtinerea unei benzi de rulare mai suple, care amelioreaza astfel aderenta si grip-ul acestei anvelope de iarna, in conditii de drumuri ude sau inghetate.

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE + note berline mag

4. BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

SIGURANTA IN TOATE CONDITIILE

Anvelope de iarna pentru berline - TOP 5/2020 BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

In acest nou profil, banda de rulare a fost revizuita si compusii modernizati. Tehnologiile folosite de Bridgestone garanteaza o tractiune excelenta pe zapada si o buna manevrabilitate in conditii extreme. Acest model de anvelopa este disponibil cu tehnologia driveguard.

BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 note berline mag

5. DUNLOP WINTER SPORT 5

ADERENTA DE CARE AI NEVOIE PE DRUMURILE DE IARNA IMPREVIZIBILE

DUNLOP Winter Sport 5

Cauciucurile de iarna Dunlop Winter Sport 5 fac parte din cea mai recenta generatie de anvelope de iarna, cu un profil al benzii de rulare cu design unic, prevazut cu un mare numar de margini antiderapante ce intra in contact cu drumul, oferindu-va tractiune sporita pe zapada si pe gheata. Canelurile adanci concepute pentru zapada se angreneaza pe suprafata, sporind aderenta la accelerare, la franare si la urcarea in panta.

DUNLOP WINTER SPORT 5 note berline mag

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii