Promotii AnvelopeMAG.ro

Anvelope de sezon cu beneficii si cadouri

Anvelope de sezon cu beneficii si cadouri

Anvelope de sezon cu beneficii si cadouri – AnvelopeMAG intampina soferii cu promotii si beneficii la cumpararea de anvelope iarna, anvelope all season si anvelope vara. Totodata, pana pe 15 noiembrie 2020 ai parte de preturi speciale, ce cuprind toate categoriile de pret. Promotiile in limita de stocuri si cadouri disponibile. Toate campaniile promotionale se supun termenilor si conditiilor stabilite de organizatorul acestora.

Descopera acum toata oferta de promotii pe AnvelopeMAG.ro

 

Recomandari, vouchere, cadouri si beneficii

Cumparati anvelope de iarna sau anvelope all season, de la producatori precum Continental, Michelin, Falken si Goodyear-Dunlop, care au in desfasurare promotii, si puteti primi prin inscriere tichete de carburant sau vouchere valorice de pana la 300 LEI, in timp ce achizitia de anvelope Fulda va poate aduce cadou un produs care nu trebuie sa va lipseasca din masina. De asemenea, aveti sansa de castiga o pereche de schiuri prin tragele la sorti, la achizitia de cauciucuri Continental.

Nokian si Sailun sunt recomandarile acestui sezon si va asteapta pe AnvelopeMAG.ro sa le descoperiti, iar producatori precum Pirelli, Torque, Petlas si Austone va intampina cu garantii greu de trecut cu vederea. Garantii ce variaza de la 1 an, 3 ani sau 5 ani, pana la garantia pe viata.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru a descoperi toate aceste anvelope de sezon cu beneficii si cadouri!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii