Teste Anvelope, Teste anvelope Vara

Anvelope de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

Membrii publicatiei Rezulteo au planificat un test menit sa fie desfasurat in diferite conditii (atat pe carosabil ud cat si pe carosabil uscat) pentru a verifica performantele obtinute de noile anvelope de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002, insa vremea nu a fost de partea lor, lucru care a limitat testul doar la conditiile atmosferice dificile cauzate de o ploaie puternica. Testul a constat intr-o proba de conducere in conditii de trafic zilnic, probe de slalom, dar si un test comparativ cu anvelope Bridgestone Turanza T001. Pentru proba de manevrabilitate a fost folosit un autoturism Audi TT TFSI condus la limita pe circuitul Ascari, cu numeroase viraje acoperite de apa.

In ciuda vremii nefavorabile, aceste anvelope Bridgestone s-a comportat excelent, oferind un sentiment de echilibru perfect, siguranta totala si control. Un lucru important pentru conducerea de zi cu zi este faptul ca anvelopele Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 sunt deosebit de stabile la franare si foarte antrenante in viraje.

anvelope bridgestone

Producatorul de anvelope Bridgestone a sugerat ca performanta anvelopei Potenza Adrenalin RE002 sa fie raporatata la modelul Turanza T001, o anvelopa pozitionata mai mult catre anvelopele pentru turisme decat pentru vehicule sport. Turanza a fost montata pe un VW Golf VII si a facut fata cu bine testelor de slalom si franare pe pista acoperita cu apa. Singura rezerva a fost faptul ca unele viraje stranse a manifestat o usoara tendinta de subvirare.

anvelope bridgestone

In comparatie cu celalalt model de anvelope Turanza T001, Adrenalin RE002 ofera o placere suporita a condusului, este mai sigura in viraje si confera un sentiment de suguranta puternic, fiind un evident progres realizat de producatorul de anvelope Bridgestone.

anvelope bridgestone

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii