Lansari anvelope, Noutati

Anvelope de vara Toyo Proxes CF-2

Reducerea consumului de combustibil, aderenta pe teren umed si rezistenta kilometrica: Toyo Proxes CF2 progreseaza semnificativ fata de modelul anterior. (clasa B de aderenta pe ud si clasa C la consumul de carburant).

Odata cu introducerea etichetei obligatorii ale claselor energetice pentru fiecare anvelopa vanduta in Europa, producatorii japonezi de anvelope au inceput sa isi imbunatateasca produsele, in special cele care initial au obtinut rezultate dezamagitoare, cu scopul de a putea tine pasul cu marii producatori europeni. In aceasta situatie este si producatorul de anvelope Toyo, cu gama sa Proxes, care dispunand de cele mai recente tehnologii de fabricatie, a reusit sa lanseze o anvelopa noua, de inalta performanta destinata in special automobilelor compacte, berline sau monovolume.

toyo-proxes-cf-2

Dispunand de un compus high-tech al cauciucului, o banda de rulare mai rigida si o fiind mai usoara, anvelopa Toyo Proxes CF-2 reuseste sa ofere o rezistenta kilometrica imbunatatita fata de modelul anterior. Totodata, aceasta reuseste distante de franare mult mai mici dar si o economie a consumului de carburant.

Conform producatorului de anvelope Toyo, Proxes CF 2:

  • este cu 25% mai eficienta in ceea ce priveste comsumul de combustibil in comparatie cu Proxes CF 1. (de la clasa F la clasa C).

  • este cu 15% mai aderenta pe carosabil ud decat Proxes CF 1. (de la clasa C la clasa B).

  • este mai silentioasa decat Proxes CF 1.

  • ofera cu 41% mai multa rezistenta la uzura in comparatie cu Proxes CF 1.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Toyo 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii