Lansari anvelope, Noutati, Teste anvelope Vara

Anvelope vara Firestone – Noutati

Anvelope Firestone

anvelope Firestone

Roadhawk – noile anvelope de vara pentru turisme de la Firestone

Odata cu lansarea noilor anvelope de vara Firestone Roadhawk, laudate pentru anduranta kilometrica si gradul riedicat de siguranta pe care il ofera, cei de la Firestone vor sa isi creeze o pozitie de lider pe piata anvelopelor de gama medie in Europa. Bridgestone spun ca anvelopele Roadhawk sunt ideale pentru utilizatorul de rand, care circula atat in mediul urban cat si in cel rural, fie ca este vorba de naveta sau doar de mersul la cumparaturi. Acestia mai adauga ca acesti soferi doresc anvelope care sa ofere performante pe termen lung, unde carosabilul ud, traficul dificil, franele bruste si schimbarile dese de viteza de rulare sunt foarte dese.

anvelope vara firestoneUn inalt oficial al celor de la Bridgestone Europa a declarat ca “Firestone produce anvelope de peste 100 de ani – intelegem foarte bine prin ce trece o anvelopa in cursul vietii sale si ascultam de asemenea si de cerintele soferilor. Noile anvelope Roadhawk sunt proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de siguranta si anduranta kilometrica, indiferent de conditii de drum si de vreme.”

Banda de rulare a anvelopelor Roadhawk a fost proiectata pentru a putea oferi control sporit asupra masinii in conditii de ploaie – astfel, anvelopele au obtinut clasa “A” la aderenta pe carosabil umed, lucru de-a dreptul impresionant pentru o anvelopa de gama medie. Anvelopa este prevazuta cu o structura interna usoara, ce ajuta la reducerea considerabila a rezistentei la rulare si cu un compus de cauciuc special ce ajuta la cresterea duratei de viata a anvelopei, a confortului pasagerilor si a sigurantei pe tot parcursul vietii anvelopei.

Anvelopele vor fi disponibile in dimensiuni intre 15 si 19 inch, incepand cu luna Ianuarie a anului 2017.

Noul profil de anvelope de vara pentru autoutilitare – Firestone Vanhawk 2

Americanii de la Firestone au lansat cea mai noua anvelopa de vara pentru autoutilitare din portofoliul lor – Firestone Vanhawk 2. Compania detinuta de catre cei de la Bridgestone sustine ca noua anvelopa a fost proiectata pentru a spori manevrabilitatea, confortul la condus si durabilitatea fie ca este vorba de parcurgerea unor trasee scurte si dese, transporturi pe distanta lunga sau livrarea constanta a marfurilo de zi cu zi.Anvelope vara Firestone Vanhawk 2

Anvelopele Vanhawk 2 au fost gandite in asa fel incat sa imbunatateasca performantele
modelului anterior in ceea ce priveste manevrabilitatea pe timp de ploaie si eficienta consumului de carburant, fara a suferi in ceea ce priveste rezistenta si durata de viata.

Firestone afirma ca au imbunatatit si designul benzii de rulare, astfel ca noile cauciucuri au putut obtine clasa “B” la aderenta pe carosabil umed (un scor chiar foarte bun pentru o anvelopa de autoutilitare din gama medie). De asemenea, datorita faptului ca cei de la Firestone au imbunatatit compusii din care este fabricata anvelopa, aceasta a primit clasa “C” la consumul de carburant dar si imbunatatiri in ceea ce priveste rezistenta la rulare. Ca structura interna, noul model Vanhawk 2 pastreaza nivelul ridicat de robustete gasit si in modelul anterior.

Anvelopele Firestone Vanhawk 2 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna Ianuarie 2017 in 20 de dimensiuni uzuale plus inca alte doua dimensiuni odata cu a doua jumatate a anului.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii