Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Giti Tire pe noua Dacia Sandero Stepway

Anvelope Giti Tire pe noua Dacia Sandero Stepway. La trei luni de la anuntul echiparii modelelor Dacia Sandero si Logan cu anvelope GitiSynergy E1, Giti Tire consolideaza relatia cu Grupul Renault adaugand pe lista echiparilor din fabrica NOUL Sandero Stepway.

Cel mai recent model Dacia va fi echipat cu anvelope GitiSynergyE1 cu dimensiunea 205/60R16 92H. Relatia dintre Giti Tire si Grupul Renault a luat nastere in 2014, cand compania a echipat din fabrica diverse modele Renault, Dacia Sandero si Logan cu anvelope GT Radial Champiro VP1.

OFERTA ANVELOPE GITI

Conceput in centrul european pentru cercetare si dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergy E1 se adreseaza soferilor automobilelor din clasa medie si compacta care pun accent pe eficienta. Destinat drumurilor europene, modelul GitiSynergy E1 impresioneaza prin aderenta optima oferita pe carosabil ud si uscat, fara a compromite in vreun fel confortul in rulare.

Compozitia de ultima generatie a benzii faciliteaza o rezistenta redusa la rulare, influentand in mod benefic consumul de carburant si randamentul kilometric.

Anvelope Giti Tire pe noua Dacia Sandero Stepway

Datorita performantelor sale, GitiSynergy E1 a obtinut recomandarea publicatiei TCS in urma testului desfasurat in anul 2019 la care au luat parte saisprezece modele de anvelope de vara cu dimensiunea 185/65 R15.

Modelul GitiSynergyE1 este produs in douazeci de dimensiuni cuprinse intre 14 si 17 inch, avand latimi intre 175 si 225 mm si indici de viteza H, V si W.

Giti Tire este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, avand in portofoliu marci precum Giti, GT Radial si Runway, care ofera o gama larga de modele destinate pietei Europene.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta noastra de anvelope vara, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii