Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Giti Tire pe noul Seat Ateca

Anvelope Giti Tire pe noul Seat Ateca

Anvelope Giti Tire pe noul Seat Ateca. Giti Tire isi consolideaza relatia cu Grupul Volkswagen adaugand pe lista echiparilor din fabrica NOUL Seat Ateca.

Parteneriatul dintre Giti Tire si Grupul Volkswagen este in ascensiune, anvelopa GitiSynergyH2 fiind selectionata sa echipeze din fabrica si modelul VW Caddy 5 in dimensiunile 205/60 R16 XL 96H si 215/55 R17 XL 98H, precum si modelul Skoda Karoq in dimensiunea 225/55 R17 97V. Cel mai recent model Seat va fi echipat cu anvelope GitiSynergyH2 in dimensiunea 225/55 R17 97V.

Anvelope Giti Tire pe noul Seat Ateca

Conceput in centrul european pentru cercetare si dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergyH2 a fost testat riguros in centrul MIRA din Marea Britanie dar si in locatii cheie din Germania si Spania. Noua anvelopa Giti se adreseaza soferilor automobilelor din clasa medie si compacta care pun accent pe eficienta, siguranta si precizie.

Anvelope Giti Tire pe noul Seat Ateca

GitiSynergyH2 este primul model care beneficiaza de platforma tehnologica AdvanZtech si este propus de Giti pietei din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care creeaza o diferenta in imbunatatirea domeniilor cheie ale experientei de conducere, de la reducerea substantiala a zgomotului la rulare, la un nivel mai inalt de eficienta energetica si nu in ultimul rand la fiabilitate si performante dinamice crescute.

Destinat drumurilor europene, modelul GitiSynergyH2 impresioneaza prin aderenta optima oferita pe carosabil ud si uscat, fara a compromite in vreun fel confortul in rulare.

Noua compozitie de ultima generatie a benzii de rulare asigura performante crescute cu 20% fata de generatia precedenta. GitiSynergy H2 beneficiaza de o carcasa cu masa optimizata pentru o rezistenta redusa la rulare si o eficienta crescuta a consumului de carburant.

Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reusit sa obtina clasa A la aderenta pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistenta la rulare oferita a fost incadrata intre clasele A si C, in functie de dimensiune.

Anvelopa de vara GitiSynergyH2 este destinata automobilelor compacte, monovolumelor si SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsa in doisprezece dimensiuni care variaza intre 15 si 17 inci, cu latimi cuprinse intre 185 si 225 mm, cu indici de viteza H, T, V si Y.

Giti Tire este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, avand in portofoliu marci precum Giti, GT Radial si Runway, care ofera o gama larga de modele destinate pietei Europene.

Consulta oferta noastra de anvelope varaanvelope all season si anvelope iarna de la Giti, pe AnvelopeMAG.ro. Livrarea este gratuita incepand de la doua anvelope, toate produsele fiind noi si cu garantie producator de minim doi ani.

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii