Lansari anvelope, Noutati

Anvelope Goodyear Efficientgrip SUV – economie de combustibil

Pe langa anvelopele Efficientgrip Performance care au castigat foarte multe teste comparative, producatorul de anvelope Goodyear a dorit completarea gamei cu anvelope special destinate SUV-urilor si 4×4-urilor. Combinand economia de combustibil, cu o calatorie linistita, confortabila si sigura, dar si cu un nivel inalt de performanta, producatorul de anvelope Goodyear a reusit sa obtina un model de anvelope eco-frendly si performante.

anvelope goodyear efficientgrip suv

Cum se poate reduce consumul de carburant si emisiile de CO2 de catre o anvelopa conceputa pentru SUV-uri si 4×4, fara niciun efect negativ asupra performantei masinii? La aceasta intrebare, producatorul  Goodyear a raspuns cu anvelope Goodyear Efficientgrip SUV. Pentru a reusi, Goodyear a dezvoltat o tehnologie de economisire de carburant, care utilizeaza noi procese de productie precum si materiale inovatoare. Aceasta tehnologie duce la obtinerea unei anvelope mai usoare, care manifesta o rezistenta scazuta la rulare, lucru care necesita mai putina energie pentru punerea in miscare a automobilului.

In cadrul testelor efectuate de TÜV SÜD Automotive, s-a dovedit ca anvelopele Goodyear Efficientgrip SUV intregistreaza:

  • cu 10% mai putin combustibil consumat comparativ cu predecesorul sau;

  • distanta de franare redusa cu 6% pe carosabil ud si cu 5% pe carosabil uscat, comparativ cu valorile medii luate pentru trei anvelope ale principalilor competitori.

  • O reducere semnificativa a zgomotului la rulare, lucru care duce la un confort sporit in timpul calatoriilor.

anvelope goodyear efficientgrip suv

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Goodyear

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii