Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Hankook in echiparea Mercedes C-Class

Producatorul de anvelope Hankook si-a extins colaborarea cu producatorii de automobile si pe langa grupul BMW, Hankook va fi prezent si in echiparea originala a modelelor Mercedes C-Class cu anvelope Hankook Ventus S1 evo2, avand dimensiunea 225/50R17 W. Pentru C-Class Hankook va furniza atat anvelope standard cat si run-flat.

mercedes c-class

Mercedes C-Class este al III-lea model al constructorului german de automobile, dupa E-Class si S-Class, care are in echiparea originala anvelope Hankook.

Reprezentantii Hankook se declara foarte multumiti ca Mercedes a ales anvelopele Ventus S1 evo2 pentru a echipa modelele lor foarte celebre, subliniind in acelasi timp calitatea superioara a acestor anvelope precum si performanta tehnologiei run-flat folosite pentru Mercedes.

Anvelopele Hankook Ventus S1 evo2 ofera un echilibru excelent intre performanta pe carosabil ud si pe carosabil uscat. Aceasta are un comportament foarte bun pe viraje si o stabilitate excelenta la viteze ridicate. In plus, anvelopele Hankook Ventus S1 evo2 manifesta rezistenta redusa la rulare fapt ce contribuie la scaderea consumului de carburant si a emisiilor de CO2.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii