Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Hankook in echiparea modelelor Mini

 

Producatorul de anvelope Hankook a fost aprobat de grupul BMW pentru echiparea noilor modele Mini (Mini One D, Mini Cooper, Mini Cooper D si Mini Cooper S) cu anvelope Hankook. Dimensiunile anvelopelor destinate Mini sunt cuprinse intre 15 inch, pentru Mini One, si 17 inch pentru sportivul Mini Cooper S. In plus, producatorul de anvelope Hankook va fi furniza si anvelope cu tehnologie de tip run-flat.

mini

Anvelopele Hankook fac fata cu brio puterii motorului lui Mini si ofera un nivel ridicat al manevrabilitatii. Pentru piata americana, Hankook va oferi si anvelope all season in echiparea originala a acestor vehicule.

Mini va primi anvelope Hankook Ventus Prime 2 si Hankook Kinergy Eco pentru versiunile mai economice, iar pentru versiunile sport Hankook Ventus S1 Evo 2. Acestea trebuie sa se ridice la cele mai inalte standarde pentru a face fata caracteristicilor masinii si stilului sport si dinamic de conducerepe pe care le impune un Mini.

Pe langa inclinatia spre manevrabilitate si sportivitate, anvelopele Hankook nu neglijeaza siguranta pasagerilor si rezistenta kilometrica. Reprezentantii producatorului de anvelope Hankook se decalara foarte multumiti de faptul ca sunt prezenti in echiparea originala a unui model atat de popular si ca BMW a extins colaborarea si catre modelele Mini.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Hankook

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii