Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Top 5 la anvelope iarna autoutilitare – 2020

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5 2020

Anvelope iarna autoutilitare – TOP 5/2020 a fost stabilit cu cele mai recomandate cauciucuri iarna de autoutilitare. Astfel, daca utilizati autoutilitara dvs in regiuni unde temperaturile in sezonul rece coboara in mod regulat sub 7°C, sunteti obligati si in acelasi timp este foarte recomandat de a va echipa cu anvelope corespunzatoare. In acest scop, producatorii de anvelope va pun la dispozitie cauciucuri de iarna destinate autoutilitarelor si furgonetelor, acestea fiind ranforsate comparativ cu anvelopele de iarna clasice, destinate autoturismelor.

Mai jos veti regasi un top cinci anvelope iarna cele mai bune destinate autoutilitarele, camionetelor sau furgonetelor. Clasamentul acestora s-a bazat in mare parte pe opiniile celor care le-au achizitionat si utilizat in acelasi timp in sezonul rece. Una din dimensiunile de referinta la autoutilitare este 215/65R16 si prin urmare aceasta a fost aleasa ca si referinta. Anvelopele prezentate mai jos sunt binenteles certificate ca si anvelope de iarna si prezinta si marcajul „C”, respectiv 215/65R16C.

1. MICHELIN Agilis Alpin

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5/2020 MICHELIN Agilis Alpin

Liderul mondial de anvelope, Michelin, a implementat la fabricarea acestui model de cauciuc iarna o tehnologie utilizata la anvelopele de camion, respectiv inovatia Michelin Durable Contact Patch. Astfel, datorita acestei tehnologii, aderenta pe carosabil este optimizata la maxim. Reputatia acestei anvelope de iarna autoutilitare este atat de mare ca marea majoritate a profesionistilor o recomanda cu prioritate. Ca o dovada in plus, modelul Agilis Alpin este intalnit ca anvelope de iarna in prima echipare la Mercedes Sprinter si Iveco Daily, care sunt printre autoutilitarele cele mai utilizate de profesionistii in transporturile de marfa.

MICHELIN Agilis Alpin raiting mag

2. HANKOOK Winter Icept LV RW12

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5/2020 HANKOOK Winter Icept LV RW12

Noul model de anvelopa iarna destinat autoutilitarelor asigura in acelasi timp o tinuta de drum ameliorata, precum si un control perfect la efectele acvaplanarii, dar fara a face compromisuri la longevitatea kilometrica. O atentie deosebita a fost acordata conceptiei benzii de rulare si numeroaselor lamele specifice care se intalnesc pe profil. Astfel, s-a obtinut un nivel foarte inalt de performante la rularea in conditiile dificile de iarna.

HANKOOK WINTER ICEPT LV RW12 raiting mag

3. CONTINENTAL Vancontact Winter

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5/2020 CONTINENTAL Vancontact Winter

Designul in „V” al benzii de rulare, precum si numeroasele lamele specifice de pe aceasta, confera acestei anvelope de iarna o aderenta la sol foarte buna, in conditii de carosabil inghetat sau inzapezit. Astfel, distantele de franare sunt mult reduse pe zapada, precum si pe drumurile ude. Continental a ameliorat de asemenea si rezistenta la rulare, pentru o longevitate kilometrica sporita.

CONTINENTAL VANCONTACT WINTER raiting mag

4. BRIDGESTONE Blizzak LM005

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5/2020 BRIDGESTONE Blizzak LM005

Pentru anvelopa de iarna Blizzak LM005, Bridgestone a folosit cele mai recente tehnologii de constructie si modelare a anvelopelor de iarna pentru a se asigura ca soferilor de zi cu zi li se ofera un nivel ridicat de incredere, control si siguranta atat in conditii de zapada, cat si de umezeala. Cu un model directional al benzii de rulare cu caneluri in zig-zag, Blizzak LM005 ofera o aderenta puternica pe zapada. De asemenea, asigura o franare fiabila chiar si in conditii de iarna inghetate, datorita amestecului de lamele 2D si 3D atat in zona centrala, cat si a umerilor, a modelului benzii de rulare.

BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 raiting mag

5. FALKEN Eurowinter Van01

Anvelope iarna autoutilitare - TOP 5/2020 FALKEN Eurowinter Van01

Anvelopele de iarna Falken Eurowinter Van01 beneficiaza de o longevitate kilometrica ridicata, datorita noii tehnologii “4D-Nano” utilizata la fabricarea acestora si care are rolul de a reduce rezistenta la rulare. Manevrabilitatea si tractiunea acestui model de cauciuc de iarna, garanteaza o siguranta mai buna in conditiile de circulatie iarna pe drumurile montane.

FALKEN EUROWINTER VAN01 raiting mag

Daca aveti comentarii sau opinii la acest clasament anvelope iarna autoutilitare, nu ezitati sa ni le transmiteti. Va multumim!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii