Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Anvelope iarna Cooper WeatherMaster Snow

Anvelope iarna Cooper WeatherMaster Snow

Anvelope iarna Cooper WeatherMaster Snow – Indiferent daca alegeti autostrada sau un teren accidentat, puteti fi sigur ca anvelopele Cooper vor raspunde celor mai exigente cerinte.

Anvelope iarna Cooper WeatherMaster Snow

In SUA, Cooper Tyre si-a construit reputatia unei marci inovatoare si independente, compania ajungand in decursul anilor pe locul 8 in lume in topul producatorilor de anvelope. Astazi, drumurile europene impun utilizarea unor anvelope avansate, care sa asigure stabilitate si control pe sosele, sa confere incredere si sa aiba o buna valoare de piata.

Atunci cand este frig, zapada, umezeala sau gheata, soselele pot deveni extrem de imprevizibile. Cooper a creat o gama de anvelope iarna care va pot garanta un drum fara probleme. Aderenta superioara si tractiunea excelenta ajuta la mentinerea unui contact foarte bun cu soseaua, chiar si in conditiile cele mai severe de iarna.

Anvelopele WeatherMaster Snow cu indici de viteza V/H au fost create de Cooper cu un design asimetric al suprafetei de rulare si cu o compozitie bogata in siliciu care confera o performanta superioara in conditii de vreme extrema – zapada, gheata, zapada topita, noroi si carosabil umed. Cu o stabilitate excelenta in orice conditii de iarna datorita formulei speciale a cauciucului si performanta de prima clasa a franarii pe suprafete umede, anvelopele de iarna Cooper Weather Master Snow sunt ideale pentru cei care parcurg drumuri de tara si distante mari si sunt disponibile intr-o gama variata de marimi, potrivite pentru majoritatea marcilor de autovehicule.

Aceste anvelope Cooper WeatherMaster Snow ofera o excelenta performanta si sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Compozitia bogata in siliciu a anvelopelor optimizeaza aderenta pe zapada si carosabil umed, oferind performanta foarte buna chiar si la temperaturi scazute. Tractiunea superioara si acuratetea franarii in conditii de carosabil alunecos se datoreaza in parte si rizurilor de densitate mare caracteristice acestui tip de anvelope.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii