Anvelope Iarna, Utile Anvelope

Top 5 la anvelope iarna sport – 2020

Anvelope iarna sport – Top 5 2020

Anvelope iarna sport – Top 5/2020, reprezinta un clasament cu cele mai bune anvelope iarna pentru autoturismele sport, de mare putere.

Incepand din luna octombrie trebuie sa anticipam sezonul rece si sa ne echipam masina cu anvelope de iarna. Temperaturile incep sa scada si ne trezim in scurt timp ca rulam pe mai putin de 7°C, care reprezinta temperatura de la care trebuie sa ne gandim la anvelopele de iarna, pentru siguranta noastra la conducere. Alegerea unor anvelope iarna pentru autoturismele sport, poate sa fie relativ complicata avand in vedere multitudinea de profile diferite ce le putem gasi pe piata anvelopelor. In acest sens selectia de mai jos, pentru sezonul de iarna 2020/2021, speram sa va ajute in aceasta alegere de anvelope iarna adecvate in caz ca posedati si conduceti o masina de mare putere.

In acest articol ne vom interesa prin urmare despre anvelopele de iarna care corespund berlinelor sportive, precum Alfa Romeo Giuletta, Audi S3, BMW M4, Audi TT, Jaguar X-Type, BMW Z4, Mercedes SLK, Volvo V40 si inca multe altele. Una din dimensiunile cele mai des intalnite la la aceste autoturisme de putere, este cea de 225/40R18. In consecinta, recomandarile noastre vor fi pentru modele de anvelope iarna adaptate pentru aceasta dimensiune, pe baza opiniilor conducatorilor auto, precum si a rezultatelor obtinute in testele auto de specialitate.

1. MICHELIN PILOT ALPIN 5 – pentru adevaratii piloti

Anvelope iarna sport – Top 5/2020 MICHELIN Pilot Alpin 5

Cu acest model de anvelope iarna, este garantat ca veti reusi sa pastrati controlul masinii dvs indiferent de conditii si va veti bucura de placerea de a conduce, chiar si in conditiile dificile specifice iernii! Principalele ameliorari aduse de Michelin acestei noi anvelope iarna de ultra inalte performante, au fost la nivel de franare imbunatatita pe toate tipurile de drumuri ce se pot intalni iarna, precum si precizia bidirectionala. In concluzie, o anvelopa de iarna destinata autovehiculelor care prezinta numerosi cai putere sub capota motorului!

MICHELIN PILOT ALPIN 5 note sportive mag

2. GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE G1 – anvelopa de iarna cea mai echilibrata

Anvelope iarna sport – Top 5/2020 Goodyear Ultragrip Performance G1

Acest model recent de anvelopa iarna, asigura o conducere dinamica si reactiva oferind astfel un echilibru extrem de bun intre aderenta, tractiune, franare si stabilitate. Fabricarea sa in multe dimensiuni, face ca acest profil de cauciuc iarna sa fie intalnit pe numeroase modele de masini sportive, atat din gama mai compacta, cat si din gama berlinelor de lux.

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE G1 note sportive mag

3. PIRELLI P ZERO WINTER – noutatea iernii

Anvelope iarna sport – Top 5/2020 Pirelli P Zero Winter

Emblematica gama de anvelope, P Zero de la Pirelli, s-a marit anul acesta cu un nou model de anvelope de iarna. Astfel, acest nou profil de cauciuc iarna, preia performantele inalte ale anvelopelor de vara si le adapteaza la sezonul de iarna. Si astfel se obtine o anvelopa de iarna ultra performanta din punct de vedere al reactivitatii pe drumurile inghetate si ude, precum si un control total al masinii chiar si la viteze ridicate.

PIRELLI P ZERO WINTER note sportive mag

4. VREDESTEIN WINTRAC PRO – un compromis reusit

Anvelope iarna sport – Top 5/2020 VREDESTEIN Wintrac Pro

Anvelopa de iarna conceputa pentru autoturismele de putere si in acest sens, Wintrac Pro, surprinde printr-un nivel inalt de performanta atat pe carosabil inghetat sau ud, cat si in conditii de zapada. Astfel, gama larga de dimensiuni in care este fabricat acest cauciuc de iarna, cu indici de viteze ridicati, precum W sau Y, intaresc veleitatile sale de anvelope destinata performantelor sportive.

VREDESTEIN WINTRAC PRO note sportive mag

5. DEBICA FRIGO HP2 – design inovator al benzii de rulare

Anvelope iarna sport – Top 5/2020 Debica Frigo HP2

Frigo HP2 este succesorul Debica Frigo HP – anvelopa de iarna conceputa pentru masini de inalta performanta. Echipat cu o gama de solutii tehnologice avansate Debica Frigo HP este conceput pentru soferii care apreciaza conducerea dinamica. In plus, anvelopa este caracterizata de un kilometraj extins si un pret accesibil.

DEBICA FRIGO HP2 note sportive mag

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii