Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Kumho in echiparea originala BMW Seria 3

Producatorul de anvelope Kumho anunta ca va adauga in portofoliul sau o noua colaborare cu un producator foarte celebru de automobile pentru echipare originala si anume: BMW Seria 3. Astfel, Kumho va furniza anvelope de inalta performanta pentru echiparea originala a unor versiuni din gama Seriei 3.

anvelope kumho bmw

Anvelopele Kumho Ecsta HM KH31 au fost montate deja pe unele modele BMW Seria 3, pe dimensiunea 225/55R16. Acestea au fost testate de catre publicatia germana Auto Bild, impreuna cu alte 14 anvelope de inalta performanta si au primit calificativul „foarte recomandat”.

Tehnologia utilizata pentru fabricatia anvelopelor Kumho Ecsta HM KH31 este una de ultima generatie, fapt care face anvelopa sa fie foarte stabila pe viraje si foarte aderenta la franare si tractiune, atat pe sosea uda, cat si uscata. In plus, anvelopele Kumho Ecsta HM KH31 manifesta o rezistenta scazuta la rulare.

Parteneriatul dintre producatul de anvelope Kumho si constructorul de automobile BMW a inceput in anul 2012, cu furnizarea de anvelope pe dimensiunea 215/40ZR17 83W, prezente pe masina super sport Mini John Cooper Works GP.

Contractele pentru echiparea originala, in special pentru echiparea modelelor de succes, sunt extrem de ravinite de catre producatorii de anvelope, deoarece acestea consolideaza imaginea si reputatia anvelopelor pe piata.

anvelope kumho-bmw-3

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Kumho

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii