Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Michelin in echiparea Ferrari F12 Berlinetta

Nu are importanta ce putere are masina sub capota, in conditiile in care aceasta nu are capacitatea de a transmite eficient aceasta putere la asfalt. Anvelopele, de multe ori, sunt trecute cu vederea, desi ele sunt, fara indoiala, un aspect extrem de important in ceea ce priveste performanta masinii, manevrabilitatea, economia de combustibil si nu in ultimul rand siguranta.

Ferrari este unul dintre constructorii auto care are legaturi stranse cu multi producatori de anvelope, unul dintre acestia fiind Michelin, care furnizeaza cele mai potrivite anvelope pentru Ferrari F12 Berlinetta, un model extrem de rapid al constructorului italian de automobile. Dupa colaborarile anterioare de succes cu producatorul de anvelope Michelin, in urma carora au fost echipate modelele Ferrari 599 GTO si Ferrari FF, Ferrari a ales din nou anvelope Michelin pentru a echipa F12 Berlinetta. Acesta dispune de un motor de 6,3 litri, V12, capabil sa produca nu mai putin de 729 CP.

ferrari-f12-berlinetta

Producatorul de anvelope Michelin furnizeaza pentru Ferrari F12 Berlinetta anvelopele sale Michelin Pilot Super Sport, avand dimensiunea 255/35ZR20 pe fata si 315/35ZR20 pentru axa spate.

Michelin Pilot Super Sport utilizeaza o tehnologie avansata, derivata din cursele de anduranta. Aceasta tehnologie consta in utilizarea unor diferite tipuri de compusi de cauciuc pe partea stanga si pe partea dreapta a benzii de rulare. La exteriorul acesteia este un material unic, dezvoltat special pentru anvelopele „de cursa lunga”, care ii confera anvelopei Michelin Pilor Super Sport o rezistenta kilometrica exceptionala. La interior, este utilizata, de asemenea, o tehnologie de ultima generatie, care permite anvelopei o aderenta excelenta, atat pe carosabil ud cat si pe uscat.

2014-ferrari-f12-berlinetta

Consultati oferta completa AnvelopeMAG: anvelope Michelin

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii