Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Michelin – un avantaj pentru noul Peugeot 308

Noul model Peugeot 308 este un vehicul care are o importanta deosebita pentru constructorul francez, iar intr-un mediu economic destul de dificil acesta are nevoie de cat mai multe atuuri pentru a deveni un produs de succes. Astfel, pe langa multe alte aspecte, 308 are nevoie de anvelope de calitate, care sa se potriveasca cu ambitiile sale comerciale, acesta dorind sa concureze indeaproape cu VW Golf VII pe piata europeana.

anvelope michelin peugeot 308

In acest sens, Peugeot colaboreaza cu producatorul de anvelope Michelin pentru a echipa modelul 308 cu cele mai bune anvelope, oferindu-i un atuu important in lupta cu concurentii de pe piata hatchback-urilor. Pentru a acoperi toate versiunile Peugeot 308, Michelin va furniza doua modele de anvelope: versinile cu jante de 15″ si 16″ vor fi echipate cu anvelope Michelin Energy Saver +, iar versiunile dinamice, cu jante de 17″ si 18″ vor fi echipate cu  anvelope Michelin Pilot Sport 3.

anvelope michelin peugeot 398

In legatura cu anvelopele Energy Saver +, producatorul de anvelope Michelin anunta o imbunatatire cu pana la 3 metri in ceea ce priveste distanta de franare pe carosabil ud comparativ cu vechiul Peugeot 308 echipat cu versiunea precedenta de anvelope Energy Saver. De asemenea, producatorul de anvelope Michelin estimeaza o scadere a consumului cu 3% in comparatie cu vechiul 308 echipat cu modelul precedet de Energy Saver.

anvelope michelin peugeot 308

Ramane de vazut care anvelope Michelin se vor potivi pe viitoarea versiune sport, 308R. Aceasta a fost prezentata la salonul auto de la Frankfurt ca si concept si dispundand de o putere de 270 CP va avea nevoie de anvelope foarte performante.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii