Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Nexen in echiparea originala pentru Skoda Octavia si VW Polo

anvelope nexen

Producatorul de anvelope Nexen a devenit furnizor pentru echiparea originala a modelelor Skoda Octavia si VW Polo. Astfel, anvelopele utilizate vor fi Nexen N`BlueHD pentru ambele modele, iar dimensiunile la care producatorul va furniza aceste anvelope sunt: 205/55R16 91V pentru Octavia si pentru Polo – anvelope 185/60R15 84H. Anvelopele, pentru ambele dimensiuni vor fi produse la fabrica Nexen din Changnyeong (Coreea de Sud).

anvelope nexen

Grupul Volkswagen (care detine, de asemenea si marca Skoda), este unul dintre cei mai renumiti si apreciati constructori de automobile la nivel mondial.

Managerul general al producatorului de anvelope Nexen, Hee-Jong Lee, a declarat ca Nexen a utilizat intotdeauna in constructia anvelopelor tehnologii de varf, reusind sa obtina anvelope care indeplinesc cele mai exigente niveluri de asteptare ale producatorilor de automobile sau ale clientilor individuali. In plus, acesta a adaugat faptul ca este foarte incantat ca anvelopele Nexen sun capabile sa indeplineasca nivelul ridicat al cerintelor impuse de Skoda si VW.

anvelope nexen

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii