Anvelope All Season, Utile Anvelope

Anvelope Pirelli Cinturato All Season

Anvelope Pirelli Cinturato All Season

Pirelli Cinturato All season sunt anvelope performante, avand abilitatea de a putea rula in conditii optime in toate anotimpurile, pe orice timp de vreme. Anvelopele Cinturato All season sunt diponibile in dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inch, fiind anvelope perfecte pentru a putea circula in oras.

Cinturato All Season combina tehnologii si materiale de fabricatie de ultima generatie, tehnologii dintre care se evidentieaza „Seal Inside”.

Aceasta tehnologie permite anvelopei sa se repare singura in cazul unei perforatii, permitandu-va continuarea calatoriei fara a fi nevoiti sa inlocuiti cauciucul. Datorita unui strat de gel special, vascos, aflat sub banda de rulare, care permite o etansare instantanee. Daca in timp ce conduceti, un cui sau alt obiect patrunde in anvelopa, stratul specific se muleaza in jurul acestuia, pe post de sigiliu, impiedicand eliminarea aerului. Daca obiectul este indepartat, adezivul umple gaura formata, nepermitand pierderea presiunii. Este o tehnologie foarte utila, mai ales pentru utilizarea in orase.

 

 anvelope all season pirelli

 

Designul benzii de rulare al anvelopei Pirelli Cinturato All Season:

 

 anvelope pirelli

 

Anvelopele Cinturato All Season are un design simetric si directional. Cele 2 caneluri longitudinale de pe banda de rulare directioneaza apa si o evacueaza prin intermediul canelelor laterale, reducandu-se astfel riscul de acvaplanare.

Profilul anvelopei Cinturato All Season are o tehnologie interesanta cu lamele 3D. Aceste anvelope asigura o aderenta buna pe carosabilul inzapezit, precum si o rezistenta la uzura crescuta, chiar si la rularea la temperaturile inalte pe timp de vara.

 

anvelope all season pirelli

 

Aceste anvelope sunt recomandate pentru zonele cu climat temperat, unde iarna nu este prea aspra, si vara prea calda. Graficul urmator arata performantele diferitelor tipuri de anvelope (vara, iarna si all season) la diferite temperaturi, dupa cei de la Pirelli.

 

anvelope all season

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope all season Pirelli Cinturato All Season

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii