Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope Pirelli- Echipare originala pentru BMW

Anvelope Pirelli- Echipare originala pentru BMW

Anvelope Pirelli- Echipare originala pentru BMW. Cea mai recenta colaborare dintre Pirelli si BMW Group este ghidata de obiectivul de a atinge cele mai inalte niveluri de performanta si siguranta. Un total de 78 de omologari originale au fost personalizate pentru cele mai recente versiuni ale BMW Seria 8 Coupe, Gran Coupe si Cabrio: inclusiv modelele M Sport.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Pirelli, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Aceste masini de top din gama Seria 8 vor folosi anvelope personalizate Pirelli P Zero si Cinturato P7 de la 18 la 20 inch, dezvoltate special pentru a dezlantui performantele maxime pe sosea si proiectate pentru a oferi siguranta, control si manevrabilitate. Anvelopele au fost create in conformitate cu filozofia „potrivire perfecta” a Pirelli si omologate ca echipamente originale pentru gama de turism de lux BMW Group, permitand ocupantilor sa beneficieze de un confort maxim la bord si sa aprecieze performanta completa a masinii in orice situatie.

Aceste anvelope ofera performante excelente de franare pe teren umed, cu rezistenta redusa la rulare, ceea ce reduce emisiile daunatoare pentru a sustine sustenabilitatea si sunt marcate cu o stea care distinge anvelopele dezvoltate de inginerii Pirelli pentru a indeplini cerintele de performanta ale BMW Group. De asemenea, acestea sunt echipate cu tehnologia Run Flat, care permite soferilor sa-si continue calatoriile chiar si dupa o perforare sau pierderea presiunii in anvelope.

Anvelope vara Pirelli P Zero

Noile anvelope P Zero de la Pirelli, dedicate celor mai sportive masini, au fost incluse in testele efectuate de presa specializata. Aceste teste au evidentiat o manevrabilitate excelenta atat in conditii umede, cat si in conditii de uscare, precum si un echilibru bun si un raspuns precis la directie cu feedback exemplar. Mai mult, publicatiile au raportat distante de franare umede si uscate reduse si o marja solida de siguranta impotriva hidroplanarii. Cand a venit vorba de performante sportive, Pirelli P Zero a demonstrat o manevrabilitate excelenta atat in conditii de uscare, cat si in conditii de umezeala, dovada fiind timpul de tur in circuit. Aceste rezultate au fost observate si cu anvelopele omologate pentru bine-cunoscutele masini din seria M de inalta performanta ale BMW Group.

Anvelope vara Pirelli Cinturato P7

Cinturato P7 este conceput pentru a spori siguranta oferind soferului printr-un control excelent atat in conditii de drum uscat, cat si in conditii de umezeala in ceea ce priveste manipularea, franarea si reducerea acvaplanarii. La aceasta se adauga un nivel excelent de confort acustic (cu mai putin zgomot rutier) si confort la deplasare (datorita unei capacitati mai mari de a absorbi denivelarile pe sosea) asociate durabilitatii si rezistentei la rulare remarcabile, ceea ce duce la un consum redus de combustibil si emisii de CO₂ . Pentru BMW-urile destinate Statelor Unite, Pirelli a dezvoltat Cinturato P7 All Season pentru a indeplini cerintele pietei locale, mentinand in acelasi timp performantele exceptionale tipice familiei Cinturato.

Omologarile Pirelli pentru BMW Seria 8 – in toate variantele sale – se caracterizeaza printr-o oferta completa atat pentru anvelope vara, cat si pentru anvelope iarna. Pentru cauciucuri iarna, Pirelli a dezvoltat anvelopele Sottozero 3 si P Zero Winter dedicate BMW Seria 8.

Mattia Bussacchini, vicepresedintele principal al operatiunilor comerciale al Pirelli, a declarat: „Varietatea gamei Pirelli satisface o gama foarte larga de cerinte atat de la consumatori, cat si de la producatorii de masini. Colaborarea de dezvoltare comuna cu BMW Group ne-a permis sa cream diferite solutii tehnice in ceea ce priveste modelele si constructiile benzii de rulare a anvelopelor, care completeaza performanta exacta a tuturor diferitelor modele din seria 8. Aceste noi omologari se alatura celorlalte 3600 de omologari aflate deja in portofoliul Pirelli, reprezentand un rezultat important derivat din procese si obiective comune. Acest lucru este sustinut de cele mai inovatoare tehnologii de cercetare si simulare, care caracterizeaza din ce in ce mai mult procesele noastre de dezvoltare a noilor anvelope originale pentru echipamente.”

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii