Noutati, Noutati despre anvelope

Anvelope sport – selectia publicatiei Rezulteo

Alegerea unei anvelope nu este niciodata o alegere usoara. In special atunci cand vine vorba de anvelope de vara sport, in cazul carora, atat variatiile de performanta, precum si diferentele de pret pot fi semnificative.

Membrii publicatiei Rezulteo au testat o serie de anvelope, avand o dimensiune populara in randul masinilor sport compacte, 235/40R18 si care indeplinesc diferite criterii de performanta, fiind plasate in diferite categorii de pret.

anvelope-sport

In cele ce urmeaza anvelopele sunt prezentate in ordine alteatorie, nu dupa criterii de performanta.

Anvelope de sosea, rapide si versatile

Continental ContiSportContact 5P – nu este cea mai noua anvelopa in segment, insa caracteristicile si adaptabilitatea excelenta, o fac o anvelopa performanta si sigura, demna de luat in calcul in cazul in care se doreste achizitia unei anvelope cu performante de top.

Dunlop Sport Maxx RTde obicei orientate pentru sosea uscata, aceste anvelope de vara s-au remarcat pozitiv intr-un test efectuat pe circuitul Ascari. Acestea sunt adresate soferilor care cauta o anvelopa de vara de intalta calitate, axata in primul rand pe performanta si capabila sa ofere un comportament sportiv si sigur.

Hankook Ventus S1 Evo2 K117 – anvelope de vara, care ofera un raport calitate/pret foarte bun. Acestea se remarca, in special pe carosabil ud, unde au inregistrat rezultate remarcabile.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 – este o anvelopa de vara cu o reputatie excelenta, bazata pe rezultatele remarcabile obtinute in testele efectuate de carte diferitele oraganizatii specializate. Anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 se caracterizeaza prin performantele sale consecvente, fiind cu siguranta o alegere interesanta.

Michelin Pilot Sport 3 aceste anvelope de vara se remarca, in primul rand, printr-o rezistenta kilometrica excelenta, fiind potrivite pentru cei care circula foarte multi kilometri pe sezon. In plus, anvelopele Michelin Pilot Sport 3 au un comportament foarte bun, atat pe carosabil ud, cat si pe drumuri uscate.

Vredestein Ultrac Vorti – este o anvelopa de vara cu un comportament bun, atat pe uscat, cat si pe sosea uda, oferind un bun raport performanta/pret.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii