Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021. Anvelopa ultra performanta Falken AZENIS FK510 si-a asigurat o noua distinctie dupa ce a fost declarata castigatoare a testului de anvelope vara Allgemeiner Deutscher Automobilclub e.V. (ADAC) 2021. Ratingul “bun” al prestigiosului ADAC urmeaza unui rating “foarte recomandat” atat din partea Touring Club Switzerland (TCS), cat si din partea Austrian Automobile Touring Club (ÖAMTC) in testele lor de anvelope de vara din 2021. Au fost testate anvelope in dimensiunea 225/50R17, potrivite pentru numeroase vehicule de dimensiuni medii, cum ar fi Audi A4 sau Volkswagen Passat. Rezultatul marcheaza a doua victorie pentru un model Falken intr-un test de anvelope de vara ADAC.

Nu rata ocazia de a achizitiona anvelopele Falken Azenis FK510, profitand de promotia “Alimenteaza cu Falken” disponibila pe AnvelopeMAG.ro! Achizitia unui set de 4 cauciucuri Falken Azenis FK510 iti poate aduce un voucher de alimentare carburant de pana la 100 LEI.

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021

Potrivit specialistilor ADAC, anvelopele Falken “conving prin echilibru” si ofera “valori de top” pe drumuri umede si uscate, ducand in cele din urma la scorul de top de 2,1 (bun). In criteriul principal al performantei umede, toate cauciucurile au fost supuse diferitelor incercari, cum ar fi franarea, acvaplanarea longitudinala si transversala, manevrarea, precum si ghidarea laterala circulara. Aceste rezultate au facut 40% din scorul general. Cu un scor de 2.0, Falken a fost aproape de scorul maxim in aceste elemente.

Cu 20% din rezultatul total acordat pentru manevrare, control si franare pe drumuri uscate, Falken a obtinut un rating “bun” suplimentar cu 1.9. Proprietatile de uzura au reprezentat, de asemenea, 20% si cu o alta performanta convingatoare, Falken a marcat 2.0 (bun). Pentru celelalte criterii, cum ar fi zgomotul si consumul de combustibil, fiecare in valoare de 10% din scorul general Falken a marcat competitiv pentru a se asigura ca a asigurat locul de top odata ce toate testele au fost combinate.

Anvelope vara Falken Azenis FK510 – castigatoare in testul ADAC 2021

“Suntem foarte incantati sa terminam pe primul loc in acest segment extrem de competitiv al acestui test renumit”, comenteaza Andreas Giese, senior manager de planificare a produselor/planificare corporativa la Falken Tyre Europe GmbH. “Inca o data, am demonstrat ca anvelopele Falken indeplinesc toate cerintele unei anvelope premium.”

Te invitam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Falken, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Share Button
 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii