Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelope vara Continental – Gama 2016

Anvelopele de vara Continental – Gama 2016

Continental unul dintre primii 5 producatori de anvelope din lume vine cu anvelope vara Continental – Gama 2016. Grupul Continental este prezent pe piata anvelopelor inca din anul 1871, cu o cifra de afaceri de peste 39,2 miliarde de euro. Producatorul german a iesit totdeauna in evidenta multumita inovatiilor propuse, fiind de asemenea si liderul mondial in ceea ce priveste tuburile de aer pentru camioane si autobuze. Chiar daca probabil nu se stie, este adevarat, respectiv Continental este prezent si pe piata pieselor auto, oferind unele dintre cele mai sigure si fiabile piese de pe piata.

anvelope Continental - 2016

Gama de anvelope a celor de la Continental a fost proiectata special pentru cerintele soferilor din Europa, acoperind o gama foarte extinsa de autoturisme si stiluri de condus.

Gama de anvelope “eco”

Continental EcoContact 5

Anvelope ideale pentru o gama extinsa de autoturisme, in special autoturismele compacte destinate utilizarii citadine, conduse de soferii care considera longevitatea cauciucurilor si reducerea consumului ca fiind cele mai importante aspecte. Aceste anvelope ofera performante foarte bune si la drum lung, oferind un nivel sporit al preciziei si uzura uniforma. De asemenea, nivelul aderentei este unul foarte ridicat atat in conditii de carosabil uscat cat si pe timp de ploaie. Anvelopele EcoContact 5 sunt disponibile pe piata in dimensiuni intre 165/70R14 85T si 225/55R17 97W..

Gama de anvelope sport

Continental SportContact 5

Anvelope ideale pentru autoturisme cu o putere destul de ridicata, precum Audi A3 sau Golf VII, SportContact 5 garanteaza un nivel ridicat al sigurantei in viraje datorita designului special al benzii de rulare, cu macroblocuri si umeri laterali foarte solizi. Anvelopele ofera un nivel superior al confortului, fiind alegerea perfecta pentru autoturismele utilizate in calatoriile business dau de distanta lunga.

Continental SportContact 5P

Varianta 5P a pneului SportContact este varianta destinata 100% autoturismelor sport. Conform celor de la Continental, spre deosebire de alte anvelope concurente, acestia nu au ignorat parametrii de siguranta: acestia se afla la un nivel superior, nefiind sacrificate niciuna din performantele sportive oferite de o anvelopa sport obisnuita.

Banda de rulare are un design agresiv iar compusul utilizat este unul specific anvelopelor din gama sport. Aceste anvelope vin ca prima echipare pentru autoturisme puternice, din clasa de lux, precum Mercedes, Audi si Porsche.

Continental SportContact 6

Cea mai recenta adaugire in gama de anvelope Continental, profilul Sport Contact 6 – se spune – a fost lansat pentru a face competitie directa noului profil UHP de la Michelin, Pilot Sport 4. Anvelopele SportContact 6 sunt caracterizate de eficienta, confort si siguranta: acestea beneficiaza de cele mai avansate tehnologii Continental, precum Black Chili si Aralon 350 (un nou compus hibrid ce oferta o mai buna adaptabilitate la conditiile de carosabil si performante mai bune la rularea cu viteze ridicate).

Proiectate special pentru masini sport si de lux, anvelopele SportContact 6 prezinta si protectie de janta, pentru a proteja si mai mult aspectul si performantele obtinute de autoturism. Este unul dintre cele mai reusite pneuri lansate in acest an, fiind deja ales ca prima echipare de catre Audi si Mercedes, printre altii. Anvelopele sunt disponibile in dimensiuni intre 19 si 23 de inch.

Gama de anvelope SUV

Continental 4X4Contact

Anvelope ce garanteaza acoperirea tuturor cerintelor soferilor de autoturisme tip SUV – acesteaza ofera longevitate, siguranta si confort de cel mai inalt nivel, in special cand vine vorba parcurgerii de trasee lungi.

Canelurile centrale largi si banda de rulare ranforsata imbunatatesc tractiuena pe toate tipurile de traseu si ofera o calatorie confortabila.

Continental CrossContact LX

Proiectate special pentru autoturisme SUV de dimensiuni mari (de exemplu, aceste anvelope au vin ca prima echipare pe autoturisme precum Nissan Pathfinder sau Dacia Duster), anvelopele au un profil al benzii de rulare optimizat entrust a oferi performante optime atat pe sosea cat si pe off-road. Canelurile largi prezente pe suprafata de rulare garanteaza un nivel superior al aderentei si un comportament excelent impotriva fenomenului de acvaplanare.

Continental CrossContact UHP

Echipare originala pe vehicule de lux foarte populare precum Audi Q7, BMW X5, Porsche Cayenne sau Volkswagen Tiguan, anvelopele CrossContact UHP reprezinta una dintre cele mai bune optiuni disponibile pe piata entrust detinatorii de autoturisme SUV.

Compusul special de silica din care sunt fabricate anvelopele ofera precizie sporita in ceea ce priveste manevrabilitatea, iar designul benzii de rulare sporeste performantele obtinute in viraje. Pneurile CrossContact UHP sunt de asemenea, extrem de sigure si confortabile.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii