anvelope de vara, Despre Anvelope

Anvelopele de vara Pirelli Cinturato – Performanta si grja fata de mediu

Anvelope Pirelli CinturatoNoua anvelopa Pirelli CINTURATO P1 Verde este o anvelopa de vara conceputa cu cele mai noi tehnologii, pentru a garanta confort si siguranta pe toate tipurile de carosabil, dar si pentru a micsora impactul asupra mediului inconjurator. Astfel noul cauciuc de vara Cinturato P1 Verde ofera siguranta maxima atat pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat, datorita profilului inovator al benzii de rulare. In fabricatia acestei anvelope au fost introduse materiale noi, iar flancurile aerodinamice si greutatea redusa a anvelopei Cinturato P1 Verde, au condus la reducerea rezistentei de rulare, un consum redus de combustibil si diminuarea emisiilor de CO2. Optimizarea profilului acestui cauciuc, cu secvente specifice de unghiuri, asigura o reducere importanta a zgomotului, avand ca rezultat un nivel de confort crescut la rularea cu aceasta anvelopa. Pirelli Cinturato P1 Verde reprezinta astfel echilibrul perfect dintre performanta, siguranta, placerea de a conduce si grija fata de mediu inconjurator.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PTm3FVSxbpc]

Gama CINTURATO este cel mai bine descrisa prin performanta si siguranta, combinate cu noile norme de protectie a mediului specifice conceptului de Green Performance. Anvelopele CINTURATO de la Pirelli, se remarca prin impactul redus asupra mediului inconjurator, atat in stadiul de productie cat si pe durata de viata a anvelopei, fara a reduce placerea de a conduce, nivelul de performanta sau controlul in viraje.

Rezultate teste pentru anvelopa de vara Pirelli CINTURATO P1 Verde:

Rezultate teste PirellI Cinturato

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P1 Verde de pe anvelopemag.ro

Alte sugestii de anvelope de vara Pirelli Cinturato:

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P1 de pe anvelopemag.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P4 de pe anveloshop.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P6 de pe anveloshop.ro

Consultati aici toata oferta de anvelope vara Pirelli CINTURATO P7 de pe anveloshop.ro

 

Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Anvelope de vara Continental Premium Contact 5 – AnvelopeMAG.ro

Anvelopele Premium Contact 5 sunt anvelope de ultima generatie, destinate autoturismelor de clasa medie si de lux. Principalele domenii în...

Închide