Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelopele KUMHO – castigatoare in testele Auto Bild si ADAC

Anvelopele KUMHO - castigatoare in testele Auto Bild si ADAC

Anvelopele KUMHO – castigatoare in testele Auto Bild si ADAC. Modelul KUMHO ECSTA HS51 a iesit victorios in clasamentul testului Auto Bild, impresionand juriul prin valentele sale pe carosabil ud si uscat.

Anvelope vara Kumho ECSTA HS51

Mai mult de 50 de modele de anvelope de vara cu dimensiunea 205/55 R16 au luat parte la cel mai recent test desfasurat de Auto Bild in urma caruia castigatoare a fost desemnata anvelopa KUMHO ECSTA HS51, care a obtinut totodata si calificativul EXEMPLAR. ECSTA HS51 este de altfel o anvelopa care in decursul timpului a primit mai multe aprecieri, printre ele numarandu-se si iF Product Design Award.

Distantele scurte de franare inregistrate pe carosabil ud si uscat, coroborate cu rezistenta la acvaplanare, au plasat anvelopa ECSTA HS51 ca favorit la titlu in clasamentul preliminar. Modelul KUMHO a reusit sa se pozitioneze intre cele douazeci de modele finaliste, printre care se numara nume cunoscute precum: HANKOOK VENTUS PRIME 3, Pirelli Cinturato P7 (P7C2) si Michelin Primacy 4. Fiabilitatea in timp si rezistenta redusa la rulare, oferite de ECSTA HS51, sunt atuurile care au adus anvelopei de la KUMHO aceasta distinctie din partea Auto Bild.

Anvelopele KUMHO – castigatoare in testele Auto Bild si ADAC

KUMHO Tire continua seria reusitelor cu inca un succes inregistrat in cel mai recent test demaratat de ADAC. KUMHO Ecsta PS91 cu dimensiunea 225/50 R17 98Y a reusit sa se claseze in TOP 3 cele mai bune anvelope de vara testate anul acesta de catre asociatia automobilistica ADAC, dintr-un total de 17 modele participante.

Anvelope vara Kumho ECSTA PS91

Gratie performantelor sale echilibrate, modelul KUMHO a securizat al treilea loc pe podium, obtinand astfel recomandarea ADAC. Din totalul anvelopelor testate, doar patru modele au reusit sa obtina punctaje demne de recomandarea Allgemeiner Deutscher Automobilclub (ADAC).

Anvelopa KUMHO cu dimensiunea 225/50 R17 98Y s-a remarcat prin valentele sale pe carosabil ud. Profilul sau bine structurat minimizeaza riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare iar distantele de franare inregistrate pe asfalt uscat sunt considerabil mai scurte.

Din cele patru anvelope testate, care au obtinut recomandarea ADAC, modelul KUMHO este cel mai bine pozitionat din punct de vedere calitate/pret, oferind performante de top pe aceeasi linie cu anvelopele competitoare din fruntea clasamentului la costuri relativ reduse.

Aproximativ o mie de anvelope sunt achizitionate in fiecare an, de catre evaluatorii ADAC. Pentru finalizarea testelor demarate, echipa formata din zece profesionisti are nevoie de un interval de pana la doisprezece luni. Selectia anvelopelor participante este influentata de tendintele din piata, scopul fiind acoperirea modelelor reprezentative fiecarui segment de pret, de la buget pana la premium. Sunt punctate in prim plan criterii precum siguranta, eficienta si impactul asupra mediului.

Te invitam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope KUMHO, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.


blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii