Noutati, Noutati despre anvelope

Bridgestone dezvolta o tehnologie speciala pentru estimarea uzurii anvelopelor

Producatorul de anvelope Bridgestone a dezvoltat o noua tehnologie, capabila sa estimeze cat de mult mai poate fi rulata o anvelopa pana cand aceasta va ajunge la limita legala a adancimii profilului. Aceasta tehnologie se bazeaza pe o serie de senzori de contact denumiti: Contact Area Information Sensing (CAIS*1), amplasati pe partea interioara a anvelopelor.

Atunci cand banda de rulare este uzata, capacitatea anvelopei de a mentine aderenta, in special pe carosabil ud, scade considerabil. In plus, o anvelopa cu o uzura inegala sau dezechilibrata reprezinta un risc crescut pentru a provoca o defectiune a autovehiculului.

anvelope-bridgestone

In prima faza, tehnologia CAIS*1 va fi implementata anvelopelor de camioane, iar ulterior producatorul de anvelopeBridgestone va echipa si anvelopele pentru turisme cu acest tip de senzori.

Reprezentantii Bridgestone nu au furnizat nici o informatie referitoare la pretul unei anvelope echipata cu aceasta tehnologie.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

Share Button
 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
Anvelope Hankook in echiparea Mercedes V Class

Producatorul de anvelope Hankook a anuntat ca va furniza doua dintre modelele sale de pneuri, grupului Daimler AG, pentru echipa...

Închide