Noutati, Noutati despre anvelope

Bridgestone echipeaza Lexus NX

SUV-ul compact Lexus NX, lansat in vara lui 2014, primeste in echiparea originala anvelope Bridgestone Dueler HL 33.

Lexus NX este un SUV compact, care ofera un nivel foarte ridicat al luxului si confortului, un stil rafinat, modern, tipic noii game de automobile ale constructorului japonez. Gama de motoare a noului SUV include un nou propulsor turbo de 2.0 litri, dezvoltat de Lexus, pentru a aduce un plus de performanta si emisii scazute de CO2, precum si versiunea NX300h, cu un sistem hibrid de 2,5 litri, foarte prietenos cu mediul inconjurator.

anvelope-bridgestone1Anvelopele Bridgestone Dueler HL 33 manifesta o rezistenta redusa la rulare, garantand un consum redus de combustibil. In plus, aceste anvelope joaca un rol cheie in capacitatea vehiculului de a oferi siguranta si manevrabilitate impresionanta.

Dimensiunile anvelopelor Bridgestone Dueler HL 33 din echiparea Lexus NX sunt:

  • 225/60R18 100H – pentru Japonia, Europa si Australia;

  • 235/55R18 100H – pentru Japonia, Europa, America de Nord, Australia si Coreea de Sud.

anvelope-bridgestone2Anvelopele Bridgestone din gama Dueler sunt foarte apreciate de catre producatorii de SUV-uri, in primul rand datorita versatilitatii, aceste anvelope ofera performante foarte bune, atat in conditii normale de trafic, cat si in off-road. Astfel, gama de anvelope Bridgestone Dueler a fost selectata ca echipament original pentru numeroase SUV-uri prezente pe piata. In acelasi timp, reprezentantii producatorului de anvelope Bridgestone sustin ca vor continua sa promoveze brandul la nivel modial si sa extinda portofoliul de echipari originale.

 Consultati acum oferta completa AnvelopeMag pentru: Anvelope de vara Bridgestone

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii