Noutati, Noutati despre anvelope

Bridgestone partener exclusiv al evenimentului Mercedes-Benz Driving Events

Producatorul de anvelope Bridgestone a semnat un nou parteneriat cu constructorul de automobile Mercedes pentru a organiza o serie de evenimente de conducere; program conceput de Mercedes-Benz cu scopul de a testa atat vehiculele cat si conducatorii auto, in conditii dificile.

mercedes_driving_events_a

Mercedes-Benz Driving Academy cuprinde un numar mare de evenimente in intreaga lume, pe o mare varietate de terenuri, organizate de Mercedes in parteneriat cu producatorul de anvelope Bridgestone. Scopul este simplu: ofera participanilor posibilitatea de a capata experienta in situatii limita cu care s-ar putea intalni in traficul de zi cu zi.

Mercedes-Benz a ales Bridgestone care va furniza intreaga sa gama de anvelope: Bridgestone Potenza, Bridgestone Blizzak, Bridgestone Turanza si Bridgestone Dueler. Acestea au capacitatea sa ofere performante superioare in conditii extreme si sunt foarte rezistente, facand fata cu succes la orice proba a evenimentelor – de la condusul sportiv pe circuitele de mare viteza, la temperaturile extrem de scazute si drumuri acoperite cu gheata si zapada in Laponia, in conditii de off-road extrem in Africa sau condus eco in diferite situatii.

bridgestone

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii