Anvelope Vara, Utile Anvelope

Bridgestone Potenza Sport castiga testul sportiv AUTOBILD 2021

Bridgestone Potenza Sport castiga testul sportiv AUTOBILD 2021

Bridgestone Potenza Sport castiga testul sportiv AUTOBILD 2021. Noua anvelopa sport emblematica de la Bridgestone, Potenza Sport, a fost numita castigatoarea testului Autobild pentru anvelope sportive 2021. Depasind profilurile altor opt producatori de anvelope, Bridgestone Potenza Sport, testata pe un Ford Mustang 5.0 pe dimensiunea 265/35 ZR 20, a primit cel mai bun scor general pe carosabil ud si calificative de top pe carosabil uscat si a fost clasata drept “exemplara” de catre revista Germana.

Bridgestone Potenza Sport

Anvelopa de inalta performanta de la Bridgestone, Potenza Sport, a dovedit ca are cea mai scurta distanta de franare pe uscat dintre toate profilurile si a fost clasata printre primii doi participanti ai testului pentru manipularea pe uscat. Pe carosabil ud, Bridgestone Potenza Sport a avut din nou cea mai scurta distanta de franare si a fost premiata cea mai buna pentru manipularea pe carosabil ud, dar si pentru cea mai buna performanta pe circuit pe vreme umeda. Emblematica anvelopa sport a fost premiata, de asemenea, pentru performanta la acvaplanare si a contribuit la ceea ce Autobild numeste „un punct de reper complet nou” in manevrarea pe teren umed.

Testul anvelopelor sportive AutoBild sportscars 2021 a fost primul test efectuat de o revista auto independenta la care Potenza Sport a participat, dar nu si primul sau premiu. Inca de la lansarea noii anvelope Potenza Sport, TÜV SÜD, unul dintre cele mai respectate institute independente de testare auto din Europa, i-a acordat acesteia premiul pentru cea mai buna performanta atat in ​​franarea pe uscat, cat si in virare si stabilitate in linie dreapta, fata de ceilalti concurenti din segmentul premium. TÜV SÜD a considerat, de asemenea, ca Bridgestone Potenza Sport, care are o eticheta UE de calitate A in aderenta pe teren umed pe toata gama sa, este cea mai performanta in viraje si manipulare pe teren umed.

Bridgestone Potenza Sport castiga testul sportiv AUTOBILD 2021

„Aceasta reprezinta o recunoastere fantastica pentru anvelopa ce stiam ca va fi un reper de performanta pe piata, Bridgestone Potenza Sport,” a declarat Daniel Giroud, Chief Sales Officer la Bridgestone EMIA. „ A fi numit castigatoare a testului de o publicatie auto atat de prestigioasa, intr-un domeniu atat de competitiv si calitativ, este dovada capabilitatilor noii noastre anvelope sport emblematice. Dupa rezultatele recente ale testelor de referinta pentru celelalte anvelope premium ale noastre, asa cum ar fi anvelopa de vara Bridgestone Turanza T005 si anvelopa de iarna Bridgestone Blizzak LM005, dorinta noastra pe termen lung de a oferi lumii anvelope premium de inalta valoare care sa ocupe podiumurile revistelor de testare este mai puternica ca niciodata. Cu Potenza Sport, Bridgestone a proiectat o anvelopa de inalta performanta, care ofera soferilor control, in timp ce deblocheaza adevarata performanta a vehiculului lor. Potenza Sport este cu adevarat o noua excelenta in performanta sportiva.”

Te invtam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Continental, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii