Noutati, Noutati despre anvelope

Bridgestone – Producatorul anului pe anvelope de vara

Bridgestone – Producatorul anului pe anvelope de vara

Bridgestone – Producatorul anului pe anvelope de vara. Bridgestone – Producatorul anului pe anvelope de vara. Bridgestone a fost desemnat „Producatorul Anului” 2021 pentru categoria anvelopelor de vara de catre renumita publicatie germana AutoBild, dupa ce anvelopele sale au fost recunoscute pentru dinamica de conducere si performante mai echilibrate in runda de testare a anvelopelor de vara din acest an.

CONSULTA OFERTA DE ANVELOPE BRIDGESTONE

Nou lansata anvelopa de inalta performanta, Bridgestone Potenza Sport, a fost numita castigatoarea testului pentru anvelope sportive – AutoBild sportscars 2021. Anvelopa a primit calificativele de top pentru drumuri uscate, inclusiv pentru cea mai mica distanta de franare si a reusit pozitionarea pe primele doua pozitii pentru manipularea pe uscat, in timp ce a fost numita cea mai buna pe drumuri umede. A fost considerata a avea cea mai mica distanta de franare, cea mai buna manevrabilitate, fiind cea mai buna la viraj continuu in cerc pe umed si avand performante puternice la acvaplanare. De asemenea, venerata revista a oferit anvelopei Bridgestone Potenza Sport si un rating de top pentru confortul calatoriei.

Bridgestone Potenza Sport a fost, de asemenea, declarata „foarte buna”, obtinand al doilea loc pe podium la testul anual al revistei sport auto. Bridgestone Potenza Sport a obtinut cel mai bun scor general pe drumurile uscate, cu cea mai mica distanta de franare, cea mai buna manevrabilitate, capacitati excelente de schimbare a benzii si raspuns direct la directie. Anvelopa de inalta performanta a primit, de asemenea, calificari superioare pe teren umed, colectand cel mai bun scor pentru distanta de franare, manevrabilitate excelenta si un nivel de aderenta foarte mare pe teren umed.

Un alt produs emblematic premium Bridgestone, anvelopa de vara Bridgestone Turanza T005, a inregistrat un rezultat triplu pe podium in testele pentru anvelope de vara din 2021.

Bridgestone Turanza T005

ADAC a evaluat Bridgestone Turanza T005 drept „buna” – oferindu-i cel mai mare rating din istoria anvelopelor de vara dat de publicatie, pentru a plasa anvelopa pe podium pentru testul de vara 2021. ADAC a rasplatit Bridgestone Turanza T005 pentru capacitatile sale complete: considerata a fi „buna” atat pe drumurile uscate, cat si pe cele umede, cu distante de franare scurte si nivel ridicat de aderenta, „buna” pentru consumul de combustibil si nivelul de zgomot interior. Concluzionand, o anvelopa foarte echilibrata.

La testul de vara al revistei auto motor und sport, Bridgestone Turanza T005 a fost numita „foarte buna”, obtinand un al doilea loc puternic. Anvelopa premium de vara Bridgestone a primit calificativul „foarte buna” pe drumuri umede – marcand o distanta scurta de franare, manevrabilitate foarte buna si aderenta laterala de top, dar si pe drumuri uscate – inregistrand o manevrabilitate excelenta, stabilitate crescuta la viraje si o buna distanta de franare. Considerata a avea „marje de siguranta ridicate” de catre auto motor und sport, Bridgestone Turanza T005 a primit, de asemenea, calificativul de top pentru rezistenta la rulare si a fost remarcata de catre publicatie drept un sistem complet de economisire a combustibilului.

AutoBild Allrad a numit Turanza T005 „exemplara”, cu rezultate de top pe drumuri uscate, atat la franare, cat si la manevrabilitate, cu rezultate bune pe drumuri umede – cea mai buna la viraj continuu in cerc umed si cu o buna manevrabilitate, marcand, totodata si cel mai bun calificativ pentru rezistenta la rulare.

Daniel Giroud, Chief Sales Officer la Bridgestone EMIA, a declarat despre rezultatele testelor: „Nu exista nicio indoiala ca aceste recompense primite recent sunt datorate principalelor noastre puncte forte in cercetare si dezvoltare. Ne-am luat un angajament sa investim continuu in dezvoltarea produselor noastre de anvelope premium, Bridgestone Potenza Sport si Bridgestone Turanza T005 fiind exemple fantastice in acest sens, pentru a livra produse de inalta valoare clientilor nostri. Suntem deosebit de mandri sa vedem ca Potenza Sport se comporta atat de bine – este cea mai recenta adaugire la portofoliul nostru si nu ma tem sa spun ca nu ne mira sa vedem cat de repede a castigat noi fani in aceasta perioada de testare. Numirea Bridgestone ca „Producatorul anului” pentru anvelope de vara este cireasa de pe tort si este cu adevarat o dovada a muncii grele si a dedicarii echipelor noastre geniale.”


blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii