Noutati, Noutati despre anvelope

Bridgestone – un nou parteneriat cu Mercedes

Bridgestone, cel mai mare fabricant de anvelope pe plan mondial, doreste extindearea colaborarii cu Mercedes-Benz pentru a face parte din echiparea originala pentru inca doua modele ale constructorului german. Astfel, soferii SUV-ului compact Mercedes GLA si ai popularului model C-Class se vor bucura de siguranta, performanta si eficienta anvelopelor Bridgestone.

Anvelopele Bridgestone Dueler H/P au fost alese de inginerii Mercedes-Benz pentru a echipa modelul GLA , fiind disponibile in trei dimensiuni: 215/60R17 96V, 235/50R18 97H si 235/45R19 95V.

anvelope bridgestone mercedes

Renumite pentru durabilitatea lor remarcabila, pentru fiabilitate si performanta exceletea, anvelopele Bridgestone Dueler H/P vor pune foarte bine in valoare capacitatile masinii, chiar si in cele mai dificile situatii.

In plus, producatorul de anvelope Bridgestone ofera doua modele de anvelope de vara pentru echiparea originala a modelului C-Class si anume: Bridgestone Turanza T001 pentru versiunile cu jante de 16″si 17″, iar pentru soferii care aleg versiunile mai sportive ale Clasei C, Bridgestone le pune la dispozitie anvelopele Bridgestone Potenza S001 pentru dimensiunile 225/45R18 95Y (pentru fata) si 245/40R18 97Y (pentru spate). In plus, pentru echiparea cu anvelope de iarna a modelului C-Class, Mercedes a ales anvelopele Bridegestone Blizzak LM-32, disponibile in echiparea originala 7 dimensiuni.

anvelope bridgestone mercedes

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Bridgestone

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii