Promotii AnvelopeMAG.ro

Cadou 300RON la achizitia de anvelope iarna Goodyear/Dunlop

Cadou 300RON la achizitia de anvelope iarna Goodyear/Dunlop

Sezonul cald este pe sfarsite si odata cu el si temperaturile ridicate si vremea lipsita de precipitatii. Urmeaza un nou sezon racoros, specific cu ploi, ninsoare, lapovita si alte forme de precipitatii ce schimba complet carosabilul si stilul de condus. Cu aceste noi conditii soferii trebuie sa se pregateasca pentru a putea conduce in siguranta. O schimbare importanta ce trebuie facuta este montarea unor anvelope de iarna.

Cumpararea unui set de cauciucuri iarna este insa un efort economic important, care poate solicita orice sofer. AnvelopeMAG impreuna cu Dunlop si Goodyear vine cu o oferta menita sa scada acest efort. Oferim vouchere cadou de pana la 300 RON pentru comenzile de 4 anvelope de iarna de la brandurile Goodyear sau Dunlop.

Vouchere cadou se ofera instant, fara tragere la sorti. Promotia este valabila in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017 pentru orice comanda data la AnvelopeMAG de 4 anvelope de la brandurile mentionate.

Pentru a putea intra in posesia voucherului, este important sa intrati pe unul din site-urile Goodyear, respectiv Dunlop

Toate detaliile promotiei pot fi citite pe site-ul nostru, accesand urmatorul link: promotie anvelope iarna Dunlop si Goodyear

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii