Promotii AnvelopeMAG.ro

Cadou LEGO la anvelope vara si all season Continental

Cadou LEGO la anvelope vara si all season Continental

Cadou LEGO la anvelope vara si all season Continental. Campania promotionala „Intai siguranta, apoi distractia” de la Continental, acum si pe AnvelopeMAG. Astfel, achizitia unui set de 4 anvelope vara sau 4 anvelope all season Continental, va aduce un set LEGO City Furgoneta cu inghetata sau LEGO City Stingerea incendiului de la Burger Bar. Consultati mai jos conditiile campaniei promotionale, precum si oferta noastra de cauciucuri vara si cauciucuri all season Continental. Promotia se desfasoara in perioada 15 martie – 30 iunie 2021. Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile.

Cum beneficiati de promotie

– la achizitia de 4 anvelope vara/all season <= 16 inch, va inscrieti pentru LEGO City Furgoneta;

– la achizitia de 4 anvelope vara/all season => 17 inch, va inscrieti pentru LEGO City Stingerea incendiului de la Burger Bar.

* Anvelopele participante in cadrul campaniei promotionale, prezinta pe poza o eticheta grafica.

* Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare. LEGO, logo-ul LEGO, Minifigurina sunt marci înregistrate ale LEGO Group. ©2021 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate.

Inscriere pentru set-urile LEGO

– pentru a va asigura un cadou LEGO, parcurgeti toti pasi formularului de AICI.

* Inscrierea trebuie efectuata in perioada de desfasurare a Campaniei, respectiv 15.03.2021, ora 00.00.00 (ora Romaniei) – 30.06.2021, ora 23.59.59 (ora Romaniei).

* Acelasi participant, definit prin acelasi nume, adresa de e-mail si numar de telefon, poate efectua o singura inscriere pe toata perioada de desfasurare a Campaniei.

* Consultati Regulamentul complet, AICI.

Oferta anvelope vara si all season Continental

oferta anvelope vara Continental

oferta anvelope all season Continental

De ce sa achizitionati anvelope Continental?

Anvelopele Continental garanteaza cele mai inalte performante si un confort de conducere excelent. Aceasta companie germana isi furnizeaza anvelopele ca echipamente originale pentru marci precum BMW, Ford, Porsche, General Motors si Daimler AG. Aceasta arata calitatea inalta a anvelopelor companiei si fiabilitatea acesteia. Cu anvelopele Continental, va veti simti in siguranta indiferent de tipul de suprafata si de conditiile meteorologice predominante. Acest producator se claseaza in mod constant in topul testelor sezoniere efectuate de organizatii auto si reviste de prestigiu. Sunt deosebit de potrivite pentru suprafete umede si conducere eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil. Acest lucru inseamna ca va puteti simti increzatori in orice situatie, iar conducerea dvs. se va dovedi mai economica.

Performanta anvelopelor companiei a fost confirmata nu numai de specialisti, ci si de soferii care isi folosesc zilnic anvelopele de iarna, anvelopele de vara si anvelopele pentru toate anotimpurile. Prin opiniile lor, veti afla cum functioneaza anvelopele Continental in utilizarea de zi cu zi si veti cunoaste toate avantajele lor. Daca pretuiti siguranta dvs. si a celor dragi mai presus de orice, dar doriti totusi sa va bucurati de o performanta deplina, atunci anvelopele Continental sunt solutia pentru dvs.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii