Utile Anvelope

Care este cea mai buna anvelopa pentru SUV/4×4?

Care este cea mai buna anvelopa pentru SUV/4×4? Daca aveti de gand sa inlocuiti anvelopele vehiculului dvs. de tip SUV 4X4, probabil ca va intrebati care este cea mai buna anvelopa SUV/4×4, fie in termeni generali, fie in termeni de raport calitate-pret. Si aceasta intrebare este valabila indiferent daca ne referim la anvelope vara sau anvelope iarna.

Adevarul este ca, in zilele noastre, exista o concurenta enorma, iar marcile mari de anvelope au prioritate atunci cand ne referim la calitate si eficienta, motiv pentru care exista o mare varietate de anvelope care reprezinta o alegere excelenta. Cu toate acestea, testele si recomandarile expertilor va pot ajuta sa decideti care este cea mai buna anvelopa pentru un vehicul de tip SUV sau 4×4.

Goodyear ULTRAGRIP 8 performant pe timp de iarna, cea mai buna anvelopa SUV / 4×4

Exista multe teste care disting acest model Goodyear ca fiind cea mai buna anvelopa pentru SUV-uri si vehicule 4×4 pe timp de iarna. Printre acestea se numara cel mai recent studiu prestigios al OCU (Organization of Consumers and Users) in acest sens, care il noteaza ca fiind cel mai bun raport calitate-pret pentru condusul pe timp de iarna.

Printre caracteristicile remarcabile ale acestei anvelope de iarna se numara comportamentul sau excelent pe toate tipurile de suprafete. Longevitatea sa este, de asemenea, un alt aspect care trebuie subliniat. Acest aspect, precum si consumul redus de combustibil si costul initial relativ scazut fac din Goodyera UltraGrip 8 cea mai buna anvelopa pentru SUV 4×4 din punct de vedere economic.

Michelin PRIMACY 3, cea mai buna anvelopa de vara pentru SUV 4×4 din punct de vedere al raportului calitate-pret

Intreaga gama Michelin Primacy 3 a obtinut rezultate remarcabile in testele de calitate a anvelopelor vara. Printre acestea si studiul OCU pe aceasta tema pentru populara dimensiune de 205/55R16V. Punctajele obtinute la toate categoriile evaluate au fost foarte mari, remarcandu-se in fata altor modele anvelope de vara, cu pret chiar mai mare.

In ciuda faptului ca este fabricat de producatorul de anvelope numarul unu mondial, cu un prestigiu recunoscut, pretul sau este relativ accesibil. Prin urmare, merita sa fie recunoscuta ca fiind a doua cea mai buna anvelopa SUV/4×4 de pe piata pentru anvelopele de vara la raport calitate-pret.

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUV cea mai buna anvelopa pentru vehicule SUV/4×4 de inalta clasa

Daca ceea ce cautati este cea mai buna anvelopa pentru vehicule SUV 4×4 de inalta clasa, atunci acest model de la Goodyear este raspunsul. Una dintre caracteristicile care fac acest model atat de recomandabil este distanta scurta de franare. Si asta chiar si pe suprafete umede si la viteze mari.

In plus, merita sa mentionam siguranta pe care o ofera in timpul condusului. Acest lucru se datoreaza in mare parte noului sistem Grip Booster. Aceasta tehnologie de ultima generatie imbunatateste in mod remarcabil aderenta in toate circumstantele de circulatie.

ContiSportContact 5 SUV de la Continental pentru SUV-uri, cea mai buna anvelopa SUV/4×4, conform Autobild

In testele si incercarile prestigioasei publicatii germane Autobild, gama de anvelope vara ContiSportContact 5 SUV de la Continental se remarca in mod deosebit de pozitiv. Printre cele mai bune rezultate ale sale se numara cele obtinute in testele de acvaplanare, in care prezinta o siguranta deosebita.

De fapt, tocmai siguranta in conducere este cea mai notabila atat pe carosabil umed, cat si pe uscat, si care raspunde unei precizii si unui control foarte bun al directiei, in cazul acestei anvelope sport.

In plus, din punct de vedere economic, este o anvelopa castigatoare. Eficienta sa este de notat si puteti economisi astfel, pana la 20% din combustibil in timpul condusului. Si se remarca, de asemenea, ca o anvelopa 4×4/SUV cu un nivel de zgomot redus pentru un confort mai bun in utilizare.

Michelin CROSSCLIMATE SUV cea mai buna anvelopa all season pentru SUV 4×4

Daca sunteti in cautarea unei anvelope bune pentru toate sezoanele, stim care este cea mai buna. Gama Michelin Crossclimate este cea mai buna anvelopa SUV/4×4, conform diferitelor teste, in gama all-season. Acesta se remarca in principal prin longevitatea sa, ceea ce inseamna ca rentabilitatea sa economica este ridicata atunci cand este utilizat pe intreaga durata de viata. Tractiunea sa excelenta pe orice suprafata este unul dintre marile atuuri ale acestei anvelope all season, de gama premium.

De retinut ca si anvelope recomandate pentru vehiculele SUV/4×4 si modelele de anvelope vara de mai jos ce prezinta numeroase calitati si performante evidentiate si prin testele de specialitate realizate in acest sens:

  • Dunlop SPORT MAXX RT 2 SUV
  • Falken AZENIS FK510 SUV

Conform diferitelor teste de prestigiu, lista de mai sus ar trebui sa evidentieze care sunt cele mai valoroase anvelope. Daca doriti sa cumparati cea mai buna anvelopa SUV/4×4 pentru vehiculul dumneavoastra, consultati catalogul nostru. Puteti gasi astfel cele mai bune anvelope 4×4/SUV pe anvelopemag.ro la preturi foarte competitive.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii