Lansari anvelope, Noutati

Dunlop SP344* – un nou model de anvelope de camion

 

dunlopProducatorul de anvelope Dunlop a lansat un nou model de anvelope de camion, destinat traficului regional. Anvelopele de camion SP344* sunt varianta imbunatatita a versiunii Dunlop SP344, fiind disponibile pe diametrul 17,5 si adresate axei de directie. Astfel, Dunlop SP344* este o anvelopa imbunatatita, fiind mai robusta si asigurand un randament kilometric superior modelului precedent. Totodata, noul model de anvelope de camion dispune de un compus optimizat al benzii de rulare care garanteaza un nivel excelent al manevrabilitatii si intregistreaza performante foarte bune de franare pe teren ud.

anvelope-dunlop

 Designul benzii de rulare asigura o buna rezistenta la acvaplanare, apa fiind evacuata foarte eficient prin intermediul sistemului de caneluri de diferite dimensiuni. O alta caracteristica a benzii de rulare este capacitatea de a respinge pietrele si de a nu le bloca in interiorul canelurilor.

Directorul comercial al grupului Dunlop-Goodyear a declarat ca robustetea si rezistenta la uzura sunt caracteristici vitale pentru o anvelopa de camion, iar Dunlop SP344* a fost dezvoltat punand in prim plan aceste criterii de performanta.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de camion Dunlop

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii