Noutati, Noutati despre anvelope

Falken AZENIS FK510 echipeaza noua Toyota Mirai

Falken-AZENIS-FK510-echipeaza-noua-Toyota-Mirai-1

Falken AZENIS FK510 echipeaza noua Toyota Mirai: Sumitomo Rubber Industries, Ltd. are placerea sa anunte ca au inceput sa furnizeze anvelopele lor de inalta performanta FALKEN AZENIS FK510 catre Toyota Motor Corporation pentru a fi utilizate ca anvelope de echipare standard din fabrica pe noul lor model de vehicul electric cu pile de combustibil cu hidrogen „Toyota MIRAI” (FCEV), care a fost pus in vanzare in luna decembrie, 2020.

falken Azenis-FK510

Lansat in 2014, Toyota Mirai a fost unul dintre primele vehicule cu pila de combustie cu hidrogen din lume si un pas urias catre obiectivul Toyota de a atinge mobilitatea cu emisii zero pana in 2050.

MIRAI FCEV functioneaza cu hidrogen,

un combustibil care poate fi produs din diverse surse de energie si contribuie la conservarea mediului global si la consolidarea securitatii energetice. Toyota considera ca sunt cele mai ecologice masini, oferind game de croaziera lungi, cu un timp scurt de alimentare si generand zero emisii.

Noul model MIRAI nu numai ca obtine o economie de combustibil imbunatatita in comparatie cu FCEV-urile anterioare, dar este, de asemenea, conceput pentru a oferi o calatorie mai rafinata, mai confortabila, precum si o conducere mai silentioasa.

 

Noul model MIRAI va fi echipat cu anvelopele emblematice ale marcii FALKEN, AZENIS FK510, care a castigat deja aprecieri pe scara larga pe pietele europene. Anvelopele de inalta performanta AZENIS FK510 ofera stabilitate si manevrabilitate superioare atunci cand se ruleaza la viteze mai mari datorita unui model asimetric al benzii de rulare care optimizeaza distributia presiunii pe toata amprenta de contact, precum si un design de profil mai rotund pentru o flexibilitate mai mare a peretelui lateral.

La virare, modelul asimetric distribuie presiunea de contact mai uniform pe toata suprafata benzii de rulare, ajutand soferul sa manipuleze vehiculul, ajutand in acelasi timp la valorificarea potentialului maxim de performanta al vehiculului. In imaginea de mai jos se poate observa distributia presiunii.

Cornering-and-straight-2

Te invitam sa consulti pe AnvelopeMAG.ro oferta completa de anvelope Falken.

Pentru alte articole si noutati nu ezitati sa urmariti in continuare blogul nostru.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii