Noutati, Noutati despre anvelope

Falken Azenis FK510 SUV echipeaza Porsche Macan

Porsche Macan Azenis FK510 SUV

Falken Azenis FK510 SUV echipeaza Porsche Macan cu dimensiunile 235/60 R18 103W si 255/55 R18 105W, astfel ca acesta reprezinta acum echiparea standard pe noua generatie a modelului Porsche Macan. Datorita design-ului axat pe performanta, nu exista compromisuri.Porsche Macan vine din fabrica cu Falken Azenis FK510 SUVFalken Azenis FK510 SUV dispune de o compozitie dezvoltata prin intermediul tehnologiei 4D Nano Design. Aceasta tehnologie faciliteaza un nivel optimizat de aderenta.

Astfel, anvelopa reusind sa obtina clasa A la franarea pe carosabil ud indiferent de dimensiune.Tehnologia 4D Nano Design confera un nivel excelent de tractiunie si sporeste rezistenta anvelopei, optimizand astfel si randamentul kilometric.

Design-ului revolutionar al profilului FK510 SUV, ofera mai multa manevrabilitate si o stabilitate excelenta in curbe. Desigur, fara a compromite nivelul de siguranta oferit.

Falken Azenis FK510 SUV a reusit sa obtina foarte multe distinctii in cadrul testelor desfasurate de publicatiile de renume din domeniu, precum Auto Express si Gute Fahrt.

Anvelopa premium FALKEN FK510 SUV dispune de o gama larga de 46 de dimensiuni pentru jante de la 17 inch, pana la 22 inch.

Descopera oferta AnvelopeMag.ro pentru anvelopele Falken, precum si oferta de anvelope Falken Azenis FK510. Nu uita sa distribui articolul „Falken Azenis FK510 SUV echipeaza Porsche Macan” daca ti-a placut si il consideri util!

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii