Lansari anvelope, Noutati

FALKEN AZENIS FK520 – o noua anvelopa de vara

FALKEN Tire prezinta cea mai recenta generatie de anvelope de vara de inalta performanta, axata pe manevrabilitate, performanta si pe oferirea unei game largi de aplicatii, odata cu lansarea modelului AZENIS FK520. Cea mai recenta anvelopa de vara din gama AZENIS a fost creata datorita experientei vaste dobandite in urma unei prezente extinse in sfera motorsportului, impreuna cu accesul la cele mai avansate tehnologii si la cele mai noi materiale.

Caracteristici FALKEN AZENIS FK520

Structura optimizata a anvelopei de vara FALKEN este intarita cu fibre de aramida, AZENIS FK520 oferind astfel o rigiditate sporita a benzii de rulare; necesara pentru a asigura o stabilitate sporita si o directie precisa. Fibrele de aramida sunt utilizate in constructia anvelopelor de circuit, aceasta tehnologie le ofera inginerilor FALKEN viziunea necesara pentru a se asigura ca anvelopa FK520 are o structura care beneficiaza de o masa cu 10% mai mica decat modelele anterioare. Aceste beneficii se resimt prin reducerea rezistentei la rulare si, prin urmare, prin imbunatatirea eficientei combustibilului.

Eficacitatea designului complex al benzii de rulare reflecta nivelul remarcabil de performanta oferit de aceasta anvelopa de vara pe drumuri umede si uscate. Fiind noul varf de lance al gamei AZENIS, modelul FK520 nu face compromisuri atunci cand vine vorba de maximizarea performantei si aderentei in sezonul cald.

Profilul anvelopei AZENIS FK520 a fost proiectat cu ajutorul tehnologiei avansate 4D-Nano Design, care permite simulari moleculare precise ale structurilor polimerice din compozitia cauciucului, asigurand un nivel optim de elasticitate pe o gama larga de temperaturi. Incorporarea acestei tehnologii are ca rezultat o eficienta a consumului de combustibil cu pana la 5% mai buna in comparatie cu anvelopele conventionale si o performanta imbunatatita pe teren umed.

Blocurile robuste Diamond Cut de pe marginea benzii de rulare joaca un rol important in amortizarea zgomotului de rulare. In timp ce amprenta generoasa faciliteaza o uzura uniforma in timp, mentinand aderenta anvelopei la niveluri optime atat pe drumuri umede, cat si uscate.

Noul model FK520 din gama AZENIS ofera performante de top, fiabilitate sporita si eficienta optima si va fi produs initial din primavara anului 2022 in 81 de dimensiuni, de la 17 la 21 de inchi. Toate aceste calitati si performante promise il pot recomanda intr-un top al celor mai bune anvelope de vara.

Vezi oferta completa de anvelope de vara FALKEN.

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii