Anvelope All Season, Utile Anvelope

Falken EuroAll Season AS210 – un profil exemplar

Falken EuroAll Season AS210 – un profil exemplar

Falken EuroAll Season AS210 – un profil exemplar, care in acest sezon a reusit sa obtina recenzii foarte bune pe baza testelor realizate de marile publicatii auto. Mentionam in acest caz, testul revistei germane autorizate Auto Bild care a evaluat aceasta anvelopa all season cu verdictul ,,exemplar”, terminand pe locul 5 din totalul de 32 locuri.

Falken EuroAll Season AS210 este „un profil cu caracteristici de conducere echilibrate, manevrabilitate stabila in toate conditiile meteorologice, caracteristici bune de acvaplanare, capacitate mare de kilometraj si un pret accesibil” – acestea sunt punctele forte pe care expertii independenti le atribuie acestei anvelope.

Testul publicatiei Auto Bild

In etapele de calificare pentru test, Falken EuroAll Season AS210 a trebuit sa franeze pe drumuri umede si uscate: la viteza initiala de 100 km/h, modelul Falken a reusit in 51,3 m pe teren umed, respectiv 42,7 m pe uscat, asigurand astfel admiterea la test.

In testul principal, anvelopele Falken s-au dovedit mai mult decat capabile sa tina pasul cu un kilometraj excelent de 67.820 de kilometri si un al doilea loc frumos la categoria „pret la 1.000 km”, cu 4.05 euro la 1.000 km parcursi.

Calitatea nu trebuie neaparat sa fie costisitoare si acest aspect se reflecta si in celelalte categorii abordate de test. Pe suprafetele umede ale drumului, de exemplu, anvelopele Falken au atins o viteza de 78,0 km/h, cu o diferenta de doar 3 kilometri pe ora comparativ cu castigatorul testului, chiar mai mult decat cea a anvelopelor de iarna.

Rezultatele pe teren umed sunt de asemenea excelente: castigatorul testului in aceasta categorie a fost cu doar o jumatate de secunda in fata lui Falken, care a stabilit un timp de 12,09 secunde in aceasta categorie. In plus fata de manevrabilitatea pe teren umed, Falken EuroAll Season AS210 a obtinut, de asemenea, un verdict „bun” in conditii de zapada si condus uscat.

Nu este surprinzator faptul ca EuroAll Season AS210 a fost ales de Mercedes-Benz ca echipament original pentru Clasa G. Modelul este disponibil in 73 de dimensiuni, 13-19 inch in seria 40-70 si in categoriile de viteza T-W.

Ce spune Falken despre EuroAll Season AS210

Acest rezultat arata ca anvelopele noastre se pot mentine pe segmentul premium”, explica Andreas Giese, Senior Manager Corporate Planning/Product Planning la Falken Tire Europe GmbH. „Este, de asemenea, clar ca strategia noastra de a oferi clienților nostri o excelenta valoare pentru bani, este rentabila. Cu Falken nu este nevoie de compromisuri in ceea ce priveste calitatea, chiar si la preturi foarte bune”.

Descopera oferta AnvelopeMAG.ro pentru anvelopele de iarna sau anvelopele all season Falken.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii