Lansari anvelope, Noutati

Giti a lansat GTRadial SportActive 2 UHP

Giti a lansat GTRadial SportActive 2 UHP

Giti a lansat GTRadial SportActive 2 UHP. Imbunatatirea cu aproximativ 15% a franarii pe teren umed si imbunatatirea cu 10% a manevrabilitatii pe teren umed si a rezistentei la acvaplanare sunt cifre cheie pentru noua anvelopa UHP europeana Giti Tire, GT Radial SportActive 2.

Progresele de performanta, toate inregistrate fata de GT Radial SportActive original, arata, de asemenea, o crestere de 5% a potentialului de kilometraj, in functie de caracteristicile de conducere si un zgomot extern scazut la doar 69 db.

Dezvoltarile impresionante au facut ca anvelopa sa obtina un grad A in aderenta pe teren umed pe toata gama PCR, cu rezistenta la rulare B-E pe eticheta UE a anvelopelor.

Giti lanseaza GTRadial SportActive 2 UHP

GT Radial SportActive 2 va fi disponibil initial in 14 dimensiuni de 16-20 ”. Anumite anvelope specifice vehiculului vor purta un marcaj SUV pe perete pentru a-si prezenta specializarea. Vehiculele vizate includ masinile din segmentele C, D si E si SUV-urile cu orientare sportiva, precum VW Golf si Ford Focus, Mercedes C Class, BMW Seria 3 si VW Passat si respectiv Audi A6 si Mercedes E Class. GT Radial SportActive 2 este conceput pentru a oferi un control precis, cu o aderenta foarte buna pe teren umed si uscat, un kilometraj de lunga durata si o experienta de conducere sigura si placuta.

Anvelopa dispune de cea mai recenta tehnologie de compusi care asigura cel mai bun contact din clasa ei, obtinand in cele din urma o aderenta imediata si o durata de viata omogena pe termen lung a anvelopei.

Caracteristicile de proiectare includ patru sau cinci caneluri longitudinale, in functie de latimea sectiunii, pentru o drenare imbunatatita a apei, in timp ce micro-canelurile creeaza un efect de aspiratie pentru o aderenta suplimentara si un bloc de model optimizat are ca rezultat un zgomot redus si un confort ridicat la conducere.

GT Radial SportActive 2 a fost proiectat si proiectat la Centrul European de Cercetare si Dezvoltare GitiTire din Hanovra, cu teste la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum si in locatiile de chei din Germania si Spania.

Stefan Fischer, Managing Director – Product Technology la Giti Tire Europe, a declarat: „Soferii care cauta o anvelopa UHP care sa ofere atat niveluri ridicate de siguranta, cat si cea mai mare placere nu trebuie sa arate mai departe de GT Radial SportActive 2, care are performante generale”.

„In timp ce continua binecunoscutul si respectatul nume SportActive, este o anvelopa complet noua, asa cum o indica clasa A in aderenta pe teren umed pe toata gama PCR, atat pentru autoturisme, cat si pentru derivatele SUV. Pentru echipa europeana de cercetare si dezvoltare si fabricile de productie sa livreze o astfel de anvelopa de inalta calitate la pretul asteptat de la marca GT Radial este o dovada a capacitatilor noastre locale si globale, acum distribuitorii, distribuitorii si soferii se vor putea bucura de toate avantajele. ”

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii