Noutati, Noutati despre anvelope

Goodyear fabrica cele mai mari anvelope

Producatorul de anvelope Goodyear se poate lauda cu faptul ca fabrica cea mai mare anvelopa – de marimea unui elefant. Anvelopa Goodyear de tip OTR face parte din gama de anvelope RM (Rock Mining) avand un diametru de 63 inch, o inaltime de peste 4 metri si o greutate de 5400 de kilograme. Dimensiunea anvelopei Goodyear RM-4A + Off Road este 59/80R63 si a fost dezvoltata si construita special pentru a cara sute de tone pe trasee grele.

goodyear-cea-mai-mare-anvelopa

Aceste anvelope Goodyear sunt produse in Kensas (SUA) si sunt comercializate peste tot in lume pentru a echipa vehiculele de cariera si minerit care transporta cantitati impresionante de roci sau metale.

Anvelopele masoara cu un metru mai mult decat un cos de baschet si sunt mai inalte decat semiremorcile tirurilor, avand dimensiuni si greutate apropiate de cele ale unui elefant matur. Aceastea sunt capabile sa transporte o greutate de 100.000 kilograme cu o viteza maxima de 50km/h.

La productia lor au fost folosite tehnologii de ultima generatie, aceste anvelope avand in componenta o structura de otel foarte solida si un compus special al cauciucului.

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG  pentru: anvelope Goodyear

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii