Lansari anvelope, Noutati

GT Radial FE2 – o anvelopa noua de vara

Principalele criterii care au stat la baza dezvoltarii GT Radial FE2 sunt eficienta, economia, confortul si impactul asupra mediului, toate acestea fiind disponibile intr-un pachet competitiv capabil sa ofere performante remarcabile atat pe carosabil umed, cat si pe uscat. FE2 – noua anvelopa de vara GT Radial din gama Champiro reuseste astfel sa fie o anvelopa de vara optima pentru condusul in sezonul cald.

Caracteristicile modelului GT Radial FE2

In comparatie cu modelul anterior, GT Radial FE2 a imbunatatit franarea pe carosabil umed cu pana la 15%. Manevrabilitatea oferita in aceleasi conditii a fost optimizata cu aprox. 12%, iar riscul de acvaplanare a fost redus cu 7% in comparatie cu modelul predecesor al Champiro, profilul FE1. De asemenea, kilometrajul a fost marit cu aproximativ 5%.

Datorita acestor calitati, anvelopa de vara GT Radial FE2 a reusit sa obtina o aderenta pe carosabil umed de clasa A, o performanta obtinuta de toate cele 17 dimensiuni disponibile in gama.

Compozitia de ultima generatie a benzii de rulare garanteaza o aderenta optima pe o gama larga de temperaturi pe drumuri uscate.

Modelul complex al benzii de rulare faciliteaza distributia optima a presiunii pe intreaga suprafata de contact, favorizand astfel o uzura uniforma in timp a acestui model de anvelopa de vara.

Constructia optimizata in masa a carcasei anvelopei face ca consumul de combustibil sa fie mai eficient, iar nervurile rigide ale benzii de rulare ofera precizie directionala optimizata si stabilitate.

Toate aceste calitati il pot recomanda intr-un top al celor mai bune anvelope de vara.

Anvelopa de vara GT Radial FE2 este conceputa pentru automobilele din segmentul compact, SUV, Crossover si MPV si este produsa in 17 dimensiuni, de la 15 la 18 inchi, cu indici de viteza T, H, V, W si Y si latimi de la 185 la 235 mm.

Consultati oferta completa de anvelope de vara GT Radial.

 

blog.anvelopemag.ro – cele mai recente noutati din lumea anvelopelor si jantelor auto. Descopera saptamanal articole despre anvelope vara, anvelope all season, anvelope iarna, producatori anvelope, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale, teste anvelope, top anvelope, cele mai bune anvelope, jante aliaj, jante tabla, jante hybrid, oferte anvelope, oferte jante, promotii anvelope, promotii jante si multe altele.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii