Noutati, Noutati despre anvelope

Hankook furnizor pentru MAN

 Incepand cu anul 2015 producatorul de anvelope Hankook va incepe o colaborare cu renumitul producator german de camioane si autocare, MAN. MAN este parte a Grupului Volkswagen, unul dintre cei mai mari clienti pentru echiparea originala ai producatorului de anvelope Hankook. Astfel, Hankook urmeaza sa echipeze camioanele si autocarele MAN adresate pietii europene, cu anvelope pentru jante de 22,5 si 24 inch.

 Modelele MAN care vor avea in echiparea originala anvelope Hankook sunt TGX, TGM si TGS.

Anvelopele Hankook sunt optimizate si special dezvoltate pentru a face fata cu brio conditiilor dificile la care este supusa o anvelopa de camion, atat in traficul regional sau pe autostrada, cat si in constructii. In plus, anvelopele Hankook sunt adaptate vehiculelor care indeplinesc normele de poluare Euro 6, manifestand o rezistenta scazuta la rulare, fapt care scade emisiile de CO2 si reduce consumul camionului – lucru foarte important pentru transportatori. Totodata, anvelopele Hankook au o foarte buna rezistenta kilometrica si sunt disponibile atat pentru tractiune, cat si pentru directie sau trailer.

 Reprezentantii producatorului de anvelope Hankook sunt foarte incantati de colaborarea cu MAN si declara ca isi vor intensifica actiunile pe piata europeana, cu scopul de a-si extinde portofoliul de echipari originale.

 Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: Anvelope de camion Hankook

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii