Noutati, Noutati despre anvelope

Hankook in echiparea Schmitz

Producatorul de anvelope Hankook isi continua parteneriatul de succes cu Schmitz Cargobull AG, unul dintre cel mai importanti producatori si importatori de remorci si semiremorci pentru camioane.

han-001

Compania Schmitz este spcializata in productia de semiremorci si remorci pentru vehiculele de mare tonaj si utilizeaza cele mai performante tehnologii de fabricatie si cauta in permanenta solutii eficiente pentru a creste calitatea produsului final.

Producatorul de anvelope Hankook este prezent in echiparea Schmitz de cativa ani, lucru care subliniaza calitatea si performantele pneurilor Hankook. Astfel, producatorul de anvelope Hankook va continua sa furnizeze anvelope performante si in acelasi timp prietenoase cu mediul inconjurator, care sunt adaptate perfect cerintelor pietilor europene.

Anvelopele Hankook prezente in echiparea Schmitz sunt disponibile pe diametrul de 19,5 si 22,5 inch, incluzand si dimensiunea 455/40R22,5.

Producatorul de anvelope Hankook utilizeaza tehnologii de fabricatie de ultima generatie, rezultand anvelope de camion foarte performante, optimizate pentru a reduce rezistenta la rulare, asigurand un consum de carburant redus.

han-002

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de camion Hankook

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii